* Bursaspor'un Yeni Bombası İmzaladı !!! *

Brendan39

Kayıtlı Üye
Bursaspor`un Yeni Bombası İmzaladı !!!

Bursaspor Arjantinli orta saha oyuncusu Federico Insua ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza törenine gelen yüzlerce Bursaspor taraftarı Özlüce Tesisleri'ni şölen yerine çevirdi. Insua, Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın kendisi için rüya olduğunu belirterek, "Bu rüyama burada kavuştuğum için çok mutluyum. Bütün hafta çalışıp bir miktar parasını maça veren Bursaspor taraftarlarına söz veriyorum. Herşeyimle Bursaspor'a faydalı olacağım. Futbolu burada bırakacağım. Takım arkadaşlarımı henüz tanımıyorum ama şampiyon oldular, onları tebrik ediyorum. Bende bu şampiyonluk sayesinde buradayım. Bursaspor forması ile Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım. Bu her futbolcunun rüyasıdır. Bana bu imkanı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Arjantinli futbolcu, 400 bin Euro'su peşin iki yıllığına 1 milyon 500 bin liraya Bursaspor'la anlaştı. Federica'nın istediği 600 bin Euro'luk peşinat, görüşmeler sonrasında 400 bin Euro'ya çekildi. Geri kalan miktarın ise taksitler halinde ödenmesine karar verildi.
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ile birlikte kendisini 2 yıllığına Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayan orta saha oyuncusu Insua, "Burada taraftarlarımızın toplanması beni çok sevindirdi. Buraya gelirken büyük bir kulübe geldiğimden emindim. Bu karşılamadan dolayı yüzde yüz emin olduğumu belirtmek isterim. Beni buraya getiren başkanımıza, büyük fedakarlıklar karşılığında bana bu imzayı attıran yöneticilerimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu benim ülkemden dördüncü defa çıkışım. Ama inanıyorum ki futbolu burada, bu kulüpte bırakacağım. Taraftarımıza başarılı olmak ve herşeyimle Bursaspor'a faydalı olmak için söz veriyorum. Çünkü onlar bütün hafta çalışıp bir miktar para biriktirip maça geliyorlar ve bizi destekleyecekler" dedi.
Insua, Bursasporlu futbolculara, teknik kadro ve yönetime teşekkür ederken, "Onlar şampiyon oldukları için ben buradayım. Şampiyonlar Ligi'nde ter dökeceğim. Çok mutluyum. En büyük rüyam Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktı. Bu rüyama kavuştuğum için bu imkanı veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
3 haftalık görüşmelerin ardından Yeşil-beyazlı formayı giyen Insua, 1980 doğumlu olduğu için 80 numaralı formayı tercih etti.
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan da Insua'nın transferinin Bursaspor'a hayırlı olmasını dilerken, yeşil beyazlı taraftarlar tangocu lehinde tezahürat yaptılar.

INSUA KİMDİR?

Futbol kariyerine, Maradona ve Messi gibi yıldızları armağan eden Argentinos Juniors takımında başlayan 1980 doğumlu Arjantinli orta saha oyuncusu Federico Insua sırasıyla Independiente, Malaga, Independiente, Boca Juniors, Borussia Mönchengladbach, Club America, Necaxa ve Boca Juniors'ta forma giydi. Insua, Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyiyordu. Arjantin Milli takımında 14 kez forma giyen yıldız futbolcu, Juan Ramon Riquelme ve Pablo Aimar gibi yıldızlarla forma savaşı vermişti.

:106::106::106:

---> * Bursaspor'un Yeni Bombası İmzaladı !!! *

Vaayy güzel transfer hayırlı olsun..
teşekkürler

---> * Bursaspor'un Yeni Bombası İmzaladı !!! *

Hayırlı olsun bize :D İnşallah başarılı olur :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri