Bursaspor'dan Aziz Yıldırım'a şok sözler

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Süha Sidal, Aziz Yıldırım'ın devre arasında stat koridoruna gelerek hakemleri etki altına aldığını ve Türk futbolunda kara bir gnün yaşandığını söyledi.
ky2zw.jpg

Fenerbahçe'nin Bursaspor'u 4-1'lik skorla geçtiği karşılaşmanın ardından konuk takımda hakeme ve Aziz Yıldırım'a tepki vardı. Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Yıldırım'ın devre arasında hakemlerle konuştuğunu belirterek, "Aziz Yıldırım, 'Ben federasyon falan dinlemem, alayınızın hakemliğini ben bitireceğim' dedi. Buna şahidim. Aziz Yıldırım'ın ifadelerinden hakemler etkilendi. Türk futbolu adına kara bir akşam yaşıyoruz.Bu durum, Türk futbolunun nereye geldiğinin göstergesi. Bir kulüp başkanı bunu nasıl diyor? Futbolcularım da bu durumdan etkilendi. Aykut Kocaman, Yıldırım'ın dediğini duydu mu duymadı mı bilmiyorum. Ben oyuncularım söylenilenlerden etkilenmesin diye onları hemen içeri soktum. Türk futbolu için yine kara bir gün" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Hikmet Karaman da, "Futbolda özellikle böyle maçlarda bazen kırılma noktaları önemli. Normalde 1-0'dan sonra daha soğuk kanlı olmamız gerekirdi, Fenerbahçe baskı kurdu hakkıyla golü attı. Bunlar bizim içimizde tartışacağımız şeyler ama ikinci yediğimiz golde kaleciye faul var mı, ofsayt var mı tartışılır. Şimdi yan hakem orta sahaya koşmadı, orta hakem golü verdi. Ama bir bak yani, git bir konuş yardımcınla. Oyuncuların dediğine göre yan hakem ofsayt demiş. Ondan sonra oyun durdu, oyun disiplini de bozuldu. Özellikle ikinci yarı Pinto, Basser, Ferhat ve Serdar'ı aradık. Mağlup olduk ama burada farklı faktörlere de dikkat etmek gerekir" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri