Bursaspor'a büyük yardım

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kalıcı başarı için Köpük Sünger A.Ş'den 300.000 TL'lik yardım sözü !

Köpük Sünger A.Ş'nin BUTTİM'deki ofisini ziyaret eden Altepe, konuşmasında, kentin tek takımı ve tek rengi olan Bursaspor'un yakaladığı başarının, kalıcı hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Bursaspor'un elde ettiği başarının, kentte yaşayanları sevindirdiği kadar kentin tanıtımına da katkıda bulunduğunu dile getiren Altepe, şöyle konuştu:
''Bursaspor'un kan kaybetmemesi, sporcularını satmaması ve Avrupa kupalarında oynayabilmesi için başlattığımız kampanyaya iş adamlarımızdan yoğun ilgi var. İş adamlarımız, Bursaspor'un daha güçlü hale gelmesi ve kurumsal bir yapı haline dönüşmesi için bizi bu kampanyada yalnız bırakmadılar. Köpük Sünger A.Ş de 300 bin liralık destekle, bu yardım kervanına katıldı. Bu desteklerinden dolayı Bursa halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum.''

Firmanın murahhas azası Şevket Ceritoğlu ise kampanyaya sessiz kalmalarının mümkün olmadığını ifade ederek, ''Yatırım yapmak, iş üretmek ve istihdam yaratmanın yanında, sosyal sorumluluklarımız da var. Biz de sosyal sorumluluğumuz gereği bu kampanyada yer alıyoruz'' dedi.

Kampanya çerçevesindeki ziyaretlerin devam edeceği bildirildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri