Bursaspor oyuncularını kaptırmıyor

Tyrael_

Kayıtlı Üye
Bursaspor'da Ömer Erdoğan, sözleşmesini iki yıl daha uzattı. Tecrübeli oyuncu , "Sevildiğimi hissettiğim için kaldım" dedi..

Süper Lig’in son şampiyonu Bursaspor, dış transfer çalışmalarını sürdürürken, oyuncularını da kimseye kaptırmıyor. Ozan İpek, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım gibi yıldızlarını satmayacağını açıklayan yeşil-beyazlı yönetim kaptan Ömer Erdoğan’ı da elinde tutmayı başardı.

Tecrübeli oyuncu tesislere gelerek 2 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Erdoğan, “4 yıldır buradayım. Yine bu kulüpte 1-2 yıl daha oynamak büyük bir onur. Çok güzel sezon geçirdik. İnşallah yeni sezonda bıraktığımız şekilde Bursaspor’u iyi yerlerde temsil ederiz. Sevildiğimi hissetmek Bursa’da kalmamın nedeni. Ben Bursa’da kendi kimliğimi buldum. En başarılı dönemimi yaşıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenecek 17. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a ‘Sevgi, barış ve dostluk’ ödülü verileceği açıklandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri