Bursaspor: 3 - Twente: 1

HaDeS

Kayıtlı Üye
Stat: Atatürk

Hakemler: David Fernandez Borbalan, Raul Cabanero Martinez, Jorge Canelo Prieto (İspanya)

Bursaspor: Carson, Basser, Serdar (Dk. 9 Ömer), İbrahim, Vederson, Sestak (Dk. 69 Forsell), N'Diaye, Musa, Ozan, Batalla (Dk. 90+1 Ferhat), Pinto

Twente: Nikolay, Bjelland, Schilder, Brama (Dk. 62 Gutierrez), Fer, Tadic, Janssen, Rosales, Franco, Chadli (Dk. 80 Bulykin), Castaignos (Dk. 71 Verhoek)

Goller: Dk. 39 ve 81 Batalla, Dk. 53 Sestak (Bursaspor), Dk. 31 Chadli (Twente)

Sarı kartlar: Dk. 48 İbrahim, Dk. 48 Batalla, Dk. 67 Ömer (Bursaspor), Dk. 44 Far, Dk. 90 Verhoer (Twente)

UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Twente'yi konuk eden Bursaspor, istediğini aldı.. Hollanda temsilcisi karşısında oldukça etkili bir futbol sergileyen Timsah, Batalla'nın yıldızlaştığı mücadeleyi kazandı, tur kapısını araladı..

---> Bursaspor: 3 - Twente: 1

Aferin yavrular )

Markete gitmem lazımdı timsah yürüşü ile gitsem garipsemez heralde kimse beni

---> Bursaspor: 3 - Twente: 1

sorma hocam beni cok utandirliar valla
macatn once atip -tutmustum

İyi oynuyorlar gercekten, ve harika bir taraftarı var...Bursada heryer yeşil beyaz, belki bundan güç alıyorlar devamını dilerim timsahların...Seviyorum onları

onlarda beni seviyo mu acaba xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri