Bursa ve Trabzon taraftarı arasında gerginlik

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Bursa ve Trabzon taraftarı arasında gerginlik

Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un Bursaspor'u 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından Bursaspor TV spikeri Seda Çapçı'nın yorumlarına tepki gösteren bir grup bordo-mavili taraftar Atatürk Anıtı önünde açıklama yapmak istedi.

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polisler, aralarında bir genç kızın da bulunduğu grubu dağıtmaya çalıştı. Bu sırada çevrede toplanan Bursaspor taraftarı bir grup da bordo-mavili taraftarlara sözlü sataşmada bulundu.

''Burası Bursa burada açıklama yapamazsınız'' diye bağıran yeşil-beyazlı taraftarlar daha sonra bordo-mavili bazı taraftarları darpetti.

Olayın büyümesinin ardından güvenlik güçleri Trabzonspor taraftarlarını ekip otosuna bindirerek bölgeden uzaklaştırdı.

Öte yandan, Ulucami tarafından Atatürk Anıtı'na gelmek isteyen kalabalık bir Bursaspor taraftar grubu da güvenlik güçlerince dağıtıldı. Olaylar nedeniyle bazı yeşil-beyazlı taraftarların gözaltına alındığı bildirildi.

---> Bursa ve Trabzon taraftarı arasında gerginlik

Olanlar bumudur yane ben daha farklı hayaller kuruyordum xD

Neyse bunun Trabzonda oynanacak maçıda var ordan iyi bir halde çıkabilecekelerini pek sanmıyorum

iyi bir dersi haketmişlerdi aslında :)
ama skor onlara yetti zaten xD

:I burda ne yapacaklar cok merak ediyorum harbiden ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri