''Bursa halkı benden memnunsa..''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursaspor'un başarılı oyuncusu Ali Tandoğan Fenerbahçe maçı değerlendirdi, eskü günlerini hatırlatan performasıyla ilgili "Bursa halkı benden memnunsa gerisi yalan" dedi.

"Fenerbahçe maçının bizim için zor geçeceğini istemiştik. İstemediğimiz anlarda golü yedik. Beli klişe olacak ama arkadaşlarla konuşmuştuk, bu kazanmalıyız. Kazanamazsak zirevede iddialı olamayız diye.. Soyunma odasına 2-1 geriden girdiğimizde; bize yakışmayan bir futbol, kötü bir oyun. İkinci yarıda durumu düzelttik, arkadaşlarla tarih yazıyoruz, yazmaya da devam edicez.."

"Bursaspor'a elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum. Beşiktaş'tan ayrıldığımda, kimse bunu benden beklemiyordu. Ben Ali Tandoğan'ı herkese gösterdim. Bursa halkı benden memmunsa geri yalan.."

Ali Tandoğan maç sonu Turgay'la yaşadıkları telefon olayını anltırken, takım arkadaşını "Eşin arıyor" diye kendisine şaka yaptığını dile getirdi..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri