Bursa Deplasmanı

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
hiç unutmam tarih 25 şubat c tesi 1978 istanbulda 20 cm kar var yarıyıl tatili 2 defa birer hafta olarak uzatıldı lise 3 deyiz ertesi gün bursa deplasmanı var tam kadro hazırız hareme geçip 5 otobüs bursanın yolunu tutuyoruz sabahın köründe 5.30 da bursadayız kültürparka gidiyoruz oradaki kahvelerde sıcak sobanın başında birşeyler yiyip çay içip vakit geçireceğiz rahmetli hacıbaba kahveden içeri giriyor elinde şarap şişesi haybeciler gelin benle diyor merak edip yaklaşık 20 kişi kahveden çıkıyoruz hacı bizi hayvanat bahçesine götürüyor o zamanlar kültür parkın içinde hayvanat bahçesi kocaman bir pelikan gösteriyor bize hacının kafa kelle tutturdu pelikana şarap içireceğiz diye yapma etme hava soğuk diyoruz dinlemiyor sonunda 3-4 kişi pelikanı tuttuk şarabı gagasının içine boşalttık üzerinede bayrak örttük tam hacıya gönlün oldu hadi gidelim kahvede ısınalım demeye kalmadı pelikan şöyle bir silkelendi biz önde pelikan arkada havuzun etrafında dönüyoruz yerler buz koca gagasını açmış bizi kovalıyor zar zor tellerden dışarı attık kendimizi kahveye geldik hacıbaba bağırıyor kuş hayatta fenerliydi diye bu saatte rahmet istedi ona hacıbaba adını ben takmıştım nur içinde yatsın
itiş kakış kapalıda tribün yaptık o zamanlar kapalıya girerdik gittiğimiz deplasmanlarda maç 0-0 bitti çıkışta herzamanki gibi bursalılarla kapışa kapışa otogara geldik bir iki muharebeden sonra yola koyulduk
hey gidi günler hey size masal gibi geliyordur 32 sene evveli anlatmaya çalıştım

Yelken Birol/Beşiktaş Tribün Emektarlarından

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri