Burcunuzu İfade Eden Vurucu Kelimeler!

ashli

Bayan Üye
Burcunuzun vurucu kelimelerini biliyor musunuz?

KOÇ

Önemli olan bir Koç insanını sevmen değil ona o sevgiyi hissettirebilmen!

BOĞA

Bir Boğa asla unutmaz sadece erteler... Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!

İKİZLER

Kıvrak bir zekası vardır… Birine gıcık olduğu zaman; o kıvrak zekası tek bir şey için çalışır karşısındakini sinir etmeye...

YENGEÇ

Her aşk ondan bir parça alır götürür… Ama asla “Bu da sana kapak olsun” anlamına gelen bir şey yapmadan ayrılmaz birinden!

ASLAN

Onun için ihanetin küçüğü büyüğü olmaz! Büyüğü de ayrılık sebebidir küçüğü de...

BAŞAK

Bir Başağı üzersen sana bin ''DERT'' verir / Gerekli gereksiz konuşursan ''TERS'' cevap verir! / Aldatırsan muhteşem ''DERS'' verir!

TERAZİ

Bir Terazi'yi hakkıyla sevip, ona aşık olmayacaksan; zaman kaybettirme! Sıranı arkandakine ver…

AKREP

Bir Akrep ya mutludur ya da mutsuz... Aynı anda hem mutlu hem de mutsuz hissediyorsa aşıktır o!

YAY

Bir Yay sevdiği insanın yaptıklarını öğrenince sadece güvenini kaybeder ama karşısındaki o an her şeyini kaybeder!

OĞLAK

Bir Oğlağın kalbinin inanmadığı şeye aklı ve mantığı hiç inanmaz! İnandırmaya çalışmayın bir laf söyleyip fena bozar!

KOVA

Kalbini kırdığın bir Kova'nın kafanı kırmasında bir sakınca yoktur umarım? Olmamalı... .

BALIK

Tek bir hareketle bir Balık insanını kaybedebilir insan... Ama tek bir hareketle geri kazanamaz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Burcunuzu İfade Eden Vurucu Kelimeler!

YAY

Bir Yay sevdiği insanın yaptıklarını öğrenince sadece güvenini kaybeder ama karşısındaki o an her şeyini kaybeder!

Vay canına. Bişey anlamadım

ASLAN

Onun için ihanetin küçüğü büyüğü olmaz! Büyüğü de ayrılık sebebidir küçüğü de.

Aslanı pembe yazmasaydın sevinirdim :R

ve Çok haklı :)

BALIK

Tek bir hareketle bir Balık insanını kaybedebilir insan... Ama tek bir hareketle geri kazanamaz...

Benim İçin Fazla Doğru Olduğunu Söyleyemem Bunun :) Kolay Kolay Kimse Kaybetmedi Beni xD

Teşekkürler :)

vavvv
dogru, genelde aska asigimdir ben...
:)

YAY

Vay canına. Bişey anlamadım
xD

ASLAN

Onun için ihanetin küçüğü büyüğü olmaz! Büyüğü de ayrılık sebebidir küçüğü de.

Aslanı pembe yazmasaydın sevinirdim :R

ve Çok haklı :)
ama ayrım yok hepsi de pembiş xD

Benim İçin Fazla Doğru Olduğunu Söyleyemem Bunun :) Kolay Kolay Kimse Kaybetmedi Beni xD

Teşekkürler :)
Rica ettim reis emre bey :pp

O kadar emin olma :R
Bayan aslanlar görmez umarım xD

Kendimle gurur duydum
icon11.gif

ASLAN

Onun için ihanetin küçüğü büyüğü olmaz! Büyüğü de ayrılık sebebidir küçüğü de...

Daha nasıl anlatılabilirki :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri