Burçlara İnanır mısınız ?

---> Burçlara İnanır mısınız ?

belirli ozelliklerine belki ama gunluk fallarina hayir...
yildizlama kurani kerimdede geciyor bildigim kadari ile, burclarda yildizlardan yola cikarak oluyor zaten. o yuzden belirli ozelliklere evet ama hergun degiserek sacma sapan gunluk fallarina hayirrrr

hayır bende inanmam burçlara..bazen sadece canım sıkıldığına moralim düzelsin diye okurum...neymiş efendim iş hayatımda çok başarılı olacam yazıyodu...sonra onu okuduktan sonra bekle bekle bekle yok başarılı olmuyorum aga..sonra dedim lanet olsun la sizin yazdıklarınıza.. ben çalışırsam başarılı olurum siz yazdınız diye değil..:) aşk hayatım çok çalkantılı geçecekmiş yazıyodu bir seferinde:D çok güldüm ona..ALLAHIM dedim hiç kimse yokken hayatımda birden fazla kişi mi olacak yoksa dedim...yine bekle bekle yok hacı gelen gidenden ziyade aşk hayatı yok..:D sonra la yürü git dedim onlara:D benim aşkımda hayatımda aklımdakiler ve hayalimdekiler... gelecek olan elbet bi ara gelir...

evet carpe o dedigin gunluk fali iste... okumuyorum bile....

HİÇ SORMA YA ANLATTIM YA..HEP BEKLEDİM:D ya arkadaşım fal baktırdı bende onun yanındaydım..onun falında nedense bende varmışım bana sen büyük adam olacaksın dedi...sonra tabi ben artık hiç çalışmıyorum derslere filan..hoca geldi olum neden hiç çalışmıyrsun çaba göstermiyorsun dedi...ne diye göstereyim hocam..göstersemde göstermesem de büyük adam olacam ben dedim:D sonra baktım büyük adamlığı bırak bu gidişle adam olamayacam..hemen bi U dönüşüyle işi biraz hallettik:D

senin fala boyle kendini kaptiracagini hic dusunmezdim :)

ya falcilar ozaman kendil hallerini gorup oturp aglasinlar... nekadar buyuk gunah...

iyi sonunda dogru yolu bulmussun U donusu ile :)

şaka yapıyorum ya:) ciddiye alma hemen... öyle fal baktırma yanlısı değilim..sadece canım sıkıldı mı burçları okurum o kadar..yani öyle bi inancım yok aha ne zaman olacak..ne zaman iş sahibi olacam bak zengin olyormuşum...falanda filanda ooo kim kaybetmişki ben bulacam ya:D rabbim neyler,neylerse güzel eyler..bizim felsefemiz de anlayışımızda bu:D

:) sevindim... ama oylesinede okuma canim kardesim..
karismak gibi yani burnumu sokmak gibi olmasin ama sevdigim insanlarin gunaha girmesini hic istemiyorum...

:) sevindim... ama oylesinede okuma canim kardesim..
karismak gibi yani burnumu sokmak gibi olmasin ama sevdigim insanlarin gunaha girmesini hic istemiyorum...

yok estağfirullah ne demek burnumu sokmak filan..okumam tmm..bu arada tşk ederim...sizde öylesiniz..:)

Günlük burçlara inanmıyorum açıkçası. Ama kişisel burç özelliklerine inancım tam :)

Burçları bilmemek hayatı bilmemekle aynı şeydir. Bu konuda astroloji bölümünde bir yazı yazdım. Astroloji ciddi ciddi üzerine gidilip herşeyiyle çözülmesi gereken pozitif ve önemli bir bilimdir.

Astrolojisiz kalmak, hayat damarsız gibi kalmak kadar ağır zarardır.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri