Burçlara Göre Bazıları

leylmira

Bayan Üye
Burçlara Göre Özelliklerimiz :)

Akrep: Bir Akrep sevdiği insanın poposunu kaldırmayı da bilir yeri geldiği zaman kaldırdığı yerden yere bırakmayı da!

Boğa: Boğar ertelenmeye gelmez! İstedikleri şeyi istedikleri an yapmazsan hevesleri kaçar... "Sonra" değil ne yapacaksan şimdi yap!

Terazi: Bir Teraziyi istediği şeyden vazgeçirmek zordur... Kafasına koyduğu şeyden "Zor", yüreğine koyduğu şeyden "...Hiç" vazgeçmez!

Aslan: Hüsnü kuruntularla bir Aslanın aşkını erteleme...Sev gitsin işte! Yaşa tüm kuruntuların bitsin! Çünkü Aslan denemeye her zaman değer!

İkizler: Eğer aşkına sıkı sıkı tutunmazsan bir İkizlerin kalbinden kayıp gidersin... Sonrada elinden kaçanı bir daha zor yakalarsın!

Oğlak: Aşık olmak başka bir şey bir Oğlağa aşık olmak başka bir şey!

Balık:Bir Balık soğuk davranıyorsa vardır bir şey yapmışlığın! Hadi ara bul bakalım suçunu..Hadi ara bul bakalım onun kalbini almanın yolunu

Yengeç: Bir Yengeç suratına telefonu kapatınca bu "kendine gel ve tekrar ara" demek oluyor...

Koç: Bir Koç muhalefet olmadan, inat etmeden dediğini kabulleniyorsa esas o zaman kork! Vardır kafasında bir cinlik en güzelinden!

Yay: Her Yayın bir tahammül sınırı vardır...HAYIR dediği şey hakkında şansını fazla zorlama! Yoksa HAYIR demeyi bırakır ASLA demeye başlar

---> Burçlara Göre Bazıları

İkizler: Eğer aşkına sıkı sıkı tutunmazsan bir İkizlerin kalbinden kayıp gidersin... Sonrada elinden kaçanı bir daha zor yakalarsın!

doğru :D

Koç: Bir Koç muhalefet olmadan inat etmeden dediğini kabulleniyorsa esas o zaman kork! Vardır kafasında bir cinlik en güzelinden!

:R

Diyecek lafım yok xD

Terazi: Bir Teraziyi istediği şeyden vazgeçirmek zordur... Kafasına koyduğu şeyden "Zor" yüreğine koyduğu şeyden "...Hiç" vazgeçmez!

cok dogru,
gecen gun annem dyor kahvalti yapiyoruz hadi gel, gittin bizi birakip diyor (kendisi hala turkiyede) bende gondermediniz beni diyorum. bak cagiryorsun gelirim diyorum.
annemde, ben senden korkarim sen yaparmi yaparsin, sen kafaha koymaya gor, cikar gelirsin sen diyor :)
ben yaparim gercektende kafama koydugumu yeterki aklima gelmesin.

Bir Koç muhalefet olmadan inat etmeden dediğini kabulleniyorsa esas o zaman kork! Vardır kafasında bir cinlik en güzelinden!

Kendimi buldum :vala_02: :vala_02:

sanırım "kova"lar hesaba katılmamış..

Oğlak: Aşık olmak başka bir şey bir Oğlağa aşık olmak başka bir şey!

hı aynen öyle) oğlaklara aşık olanlar iyi bilir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri