Burak’tan büyük vefa !

LoKuMuM<3

Bayan Üye
633917_detay.jpg

Ayrılmak isteyen oyunculara karşın, golcü futbolcunun sözleşme uzatmak istemesi takdirle karşılandı!

Trabzonspor forması altında müthiş bir sezon geçirip gönüllerde taht kuran ve 19 golle ligde en fazla gol atan Türk futbolcu olan Burak Yılmaz, Habertürk’e konuştu.

Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş’a geçmesi, Yattara’nın Al Shabab’la anlaşması, Cale’nin Hoffenheim ve Umut Bulut’un Toulouse’la söz kesmesi, Selçuk İnan’ın imzaya yanaşmaması, Engin Baytar ve Glowacki’nin yolları ayırmak istemesi, Jaja ile Colman’ın izinsiz ülkelerine gitmesine karşın, Burak Yılmaz’ın anlamlı tavrı Trabzon’da takdir edildi.

Burak, Trabzonspor kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesinin kaldığını ancak uzun süreler bu formayı taşımak istediğini belirterek, “1 sene daha buradayım sonrası için de kalmak istiyorum. Beni Burak yapan Trabzonspor’dur. Beni bu günlere getiren Şenol Güneş hocamı bırakmam” ifadelerini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri