Burak Yılmaz’ın açıklamaları

'-DamLa

Bayan Üye
2014 Dünya Kupası elemeleri öncesinde 5 hazırlık maçı yapacak olan A Milli Takım'da golcü futbolcumuz Burak Yılmaz, Nuri Şahin, Arda Turan ve teknik direktör Abdullah Avcı’yla birlikte basın toplantısına katıldı.

Kendisi için önemli ve güzel bir sezonun geride kaldığını belirten Burak, “Kendi adıma iyi bir sezon geçirdim. Zor bir dönemdi. Allah'a şükürler olsun sakatlık da olmadı. Yorgunluğumuz bazı dedikodulara yer vermesin. Milli takım bizler için kutsaldır. Çocukluğumuzdan itibaren bu forma altına oynama hayaliyle büyürüz” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonda gol kralı olan ve daha fazla gol atmak için uğraştığını dile getiren Burak Yılmaz, “Bu kadar çok fazla gol atmam önemliydi elbette. O seviyede o kadar büyük futbolcularla gol sayılarımın yarışması bile benim için özel bir duyguydu. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Daha fazla gol atmak için uğraşıyorum” açıklamasında bulundu.

Daha sonra A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli futbolcular Arda Turan, Nuri Şahin ve Burak Yılmaz Nike tarafından hazırlanan yeni iç saha formasını basına tanıttı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri