??
Deniz kızı Bayan Üye 24 Ocak 2012 #2 ---> Bunu daha önce denediniz mi? anam xD sakın denemeyin, pc gidiyor xD
Yeditepe Banned 24 Ocak 2012 #3 ---> Bunu daha önce denediniz mi? Denenmiş Onaylanmış + K yı denedim ben
Coexistence Banned 24 Ocak 2012 #4 ---> Bunu daha önce denediniz mi? ~ meRve ~' Alıntı: anam xD sakın denemeyin, pc gidiyor xD Genişletmek için tıkla ... xD
---> Bunu daha önce denediniz mi? ~ meRve ~' Alıntı: anam xD sakın denemeyin, pc gidiyor xD Genişletmek için tıkla ... xD
yesil83 Bayan Üye 24 Ocak 2012 #6 ---> Bunu daha önce denediniz mi? pc mi kapaniyor? zamanim bol oldugu zaman denerim pc'im bozulurda deneyin diyeni deneme tahtasina dondururum
---> Bunu daha önce denediniz mi? pc mi kapaniyor? zamanim bol oldugu zaman denerim pc'im bozulurda deneyin diyeni deneme tahtasina dondururum
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Ocak 2012 #10 ---> Bunu daha önce denediniz mi? bunu bilmeyen yoktur herhalde
Coexistence Banned 25 Ocak 2012 #12 ---> Bunu daha önce denediniz mi? DiReNiS' Alıntı: Var. Ben. Genişletmek için tıkla ... Bilgisayar kitleniyor arkadaşım .
---> Bunu daha önce denediniz mi? DiReNiS' Alıntı: Var. Ben. Genişletmek için tıkla ... Bilgisayar kitleniyor arkadaşım .