Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18)
A Atakan3434 Kayıtlı Üye 17 Şub 2012 #2 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) İnsanlığınızdan utanın acımasızlar ya.Yazık günah hayvana..Hiç merhamet kalmamış bu ..EditLerde..
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) İnsanlığınızdan utanın acımasızlar ya.Yazık günah hayvana..Hiç merhamet kalmamış bu ..EditLerde..
M Mastor Kayıtlı Üye 17 Şub 2012 #3 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Açıyorsunuz böyle konuları sövesimiz geliyor sövemiyoruz.
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Açıyorsunuz böyle konuları sövesimiz geliyor sövemiyoruz.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 17 Şub 2012 #4 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Mastor' Alıntı: Açıyorsunuz böyle konuları sövesimiz geliyor sövemiyoruz. Genişletmek için tıkla ... HakLısın Açarken Ben Yeterince Sövdüm O Yüzden Size Pek Gerek KaLmadı İnsanLık Dışı Gerçekten ..
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Mastor' Alıntı: Açıyorsunuz böyle konuları sövesimiz geliyor sövemiyoruz. Genişletmek için tıkla ... HakLısın Açarken Ben Yeterince Sövdüm O Yüzden Size Pek Gerek KaLmadı İnsanLık Dışı Gerçekten ..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 17 Şub 2012 #5 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Sadece ...................................................................
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Sadece ...................................................................
A Adelia Bayan Üye 17 Şub 2012 #6 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Allahın malı tipine tkuriyim
N nedenbendede Kayıtlı Üye 18 Şub 2012 #7 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Yayınlanmaması gereken bir resim, kınıyorum. (;
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Yayınlanmaması gereken bir resim, kınıyorum. (;
B0LdP1L0t Banned 26 Mar 2012 #8 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) İnsan Degilki Yamyam Gereksiz İnsanlar
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) İnsan Degilki Yamyam Gereksiz İnsanlar
Heretic. Erd Bayan Üye 26 Mar 2012 #9 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Bunlara insan denmez ya hangi vicdana sığar bu !?
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) Bunlara insan denmez ya hangi vicdana sığar bu !?
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Mar 2012 #10 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) ayy çok korkunç ya
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Mar 2012 #11 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) bu gercekmı :s
yesil83 Bayan Üye 27 Mar 2012 #12 ---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) ya ekmek yiyordum goya, halt etmisler gibi guluyorlar ......... ................ ..................... ................. ..................
---> Bunlara Söylenecek Çok Söz Varda Burası Yeri DeğiL ! (+18) ya ekmek yiyordum goya, halt etmisler gibi guluyorlar ......... ................ ..................... ................. ..................