Bunlar azıttı

TSunami_61

Kayıtlı Üye
Bunlar Azıttı

aziddi_15122008.071211.jpg

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Bursaspor maçından sonra adeta isyan etti ve sessiz kalmaya çalıştığı TFF ve MHK’ye tepki gösterdi.

Konuşmasını Biliriz

Şener, bugüne kadar özellikle yardımcı hakemlere her zaman dikkat çektiğini belirterek “ Kafam karışmaya başladı. 25 yaşında bu işe yeni başlamış bir hakemi benim kritik maçıma veremezsin. Eğer verip te canımı yakarsan bunun da hesabını sorarım. Bundan sonra hiç kimse Trabzonspor için hesap yapmasın” dedi.

Takıma’da Çok Kızdım

Başkan Şener, bütün bu hakem yanlışlarının yanında takımında gerçek gücünü sahaya yansıtmadığına tepki gösterdi. Şener, Bursaspor gibi bir takımı rahat yenmeleri gerektiğini belirterek “ Bu işlere fazla girmek istemiyorum. Ancak bu kadro bu durumlara düşmemeli. Bu konuda sitem etme hakkımda var. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Gerekli tedbirler alınıp sadece hakemlerin hatalarına sığınılmamalı.” diye konuştu

Hakemler bu sene çok can yakıo liqde resmen şampiyonu kendileri belirlicek böyle qiderse buna dur denilmeli

Başkanın bir sözü vardı sanırım es es maçında da böyle hatalar yapılırsa taraftarımızı kım durduracak diye..Peki bu sayın başkan tahrikten başka ne yapıyor..Yazık..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri