Nereden biliyorsunuz haram yedigini denetci misiniz
Neden hep kotu dusunce sadece ihtimal bu adam once belediye baskaniydi sevilip en ust konuma getirilemezmi oyle bir ihtimal varsa boylede bir ihtimal yokmu onyargidan siz bahsetmistibiz sizin yaptiginiz ne oyleyse..
Merhaba.
Fotoğrafın üzerinde yazıyor.
Yılı da var üstelik.:kk:
ley:ley:ley:
Neden hep kotu dusunce sadece ihtimal bu adam once belediye baskaniydi sevilip en ust konuma getirilemezmi oyle bir ihtimal varsa boylede bir ihtimal yokmu onyargidan siz bahsetmistibiz sizin yaptiginiz ne oyleyse..
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Siyasi ilgili bir konu açmak yasak değil mi abicim ?
Merhaba "" 35buçuk "" kardeşim.
Konunun konumu:
Dusler Forum, Forumlar > Eğlence Forum, Geyik Forumları > Komik Resimler Ve Animasyonlar > buna karışma bari ya!.
Gördüğün gibi, komik resimler ve eğlence bölümünde.:vala_02:
Yani geyik yapılıyor anlıyacağın.:kopkop::kopkop::kopkop:
Bizim Anlıyamadığımız ise,
O taraftan bakınca,
Konu siyasi bir konu gibi mi gözüküyor?.
Nasıl siyasi olmuş,
Biraz ip ucu verebilirmisin?.
Saygılar.
Ona bakılırsa GEZİ de bir siyasi simge değil ama benim konum SİYASİ nedeniyle kaldırıldı.Ayrıca konumunun ne olduğu farketmez.Başbakan'ın sözünü paylaşmak size göre komik olabilir ama bana göre değil.Anlatabildim mi ? Sözün ne kadar doğru olduğu da şüphe.
bilim insani tek bir yöne yönelmez ayni zamanda benim icin dogrularda onemli gorunen köy kilavuz istemez hesabi madem tek bir yöne yönelmiyorsunuz o zaman oyle konusmayacaksiniz cunku mesajinizda bu acik gorunuyor.Ben bunun cok gunah oldugunu dusunuyorum.Iftiraya giriyor sizde saygu deger bir insansiniz her nasil istediginiz konuya yorum yapiyorsaniz bende istedigim konuya yorum yaparim tek bir yolda kalirsam yürümem ben herseyi sorgulamak lazim.Politikaysa politika sorgularim yorumda yaparim cunku onlar sayesinde isler yuruyor
Merhaba.
Güzel arkadaşım.
Aslında kimse bir şey söylemiyor.
O söz kendisine ait bir söz.
Bizim böyle bir şeyi değil söylemek,
Düşünemeyiz bile.
""Yoksa taraf değil bitaraf "", oluruz filan,
Nemize lazım.
Biz haddimizi biliriz.
Size defalarca,
Sadece bakmanın,
Yeterli olmadığını,
Görmenin de
Gerektiğini defalarca ayrıntıları ile anlatmıştık özellikle..
El parmaklarını bir say bakalım.
Dünyada en az bu kadar çok zengin sınıfına,
Kimler girer,
Hangi fabrikaların,
Hangi sanayi devlerinin sahipleri girer.
Bir araştır bakalım.
Bu listede kimler vardır acaba?.
Zor bir İş, tabii,
Üstelik,
Sonuç hoşunuza da gitmeyebilir.
Bir ön yargı sözü duydum galiba!.
Bilim adamı sorgular ve cevaplarını bulurdu değil mi?.
Siz konkenmi oynuyorsunuz?,
Yoksa copy-paste yapmaktan fırsat mı bulamıyorsunuz?.
Laf bilimi ile gerçek bilim,
Bir arada olmaz.
Birini yaparsan bilim insanı,
Diğerini yaparsan ,
Politikacı olursun.
Biz bilim insanı olduğunuzu düşünmüş,
Bu yolda kafa yormanızı önermiştik,
Ama,...............
Saygılar.:hi:
bilim insani tek bir yöne yönelmez ayni zamanda benim icin dogrularda onemli gorunen köy kilavuz istemez hesabi madem tek bir yöne yönelmiyorsunuz o zaman oyle konusmayacaksiniz cunku mesajinizda bu acik gorunuyor.Ben bunun cok gunah oldugunu dusunuyorum.Iftiraya giriyor sizde saygu deger bir insansiniz her nasil istediginiz konuya yorum yapiyorsaniz bende istedigim konuya yorum yaparim tek bir yolda kalirsam yürümem ben herseyi sorgulamak lazim.Politikaysa politika sorgularim yorumda yaparim cunku onlar sayesinde isler yuruyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.