Buluşma (:

Gülümse.

Bayan Üye
Selam günlükcüğüm :D

Aslında bunu sana dün anlatmak isterdim ama bu güne kısmetmiş :D
İşte herşey nasip kısmet :p
Dün ilk okulumun 2008 mezunları olaraktan buluşucaktık.Gelen 4 kişi oldu ama çaktırma günlük :D Bu buluşmadanda son anda haberım oldu o yüzden biraz sinirliyim ama neyse :D Aslında bizim önceden planladığımız bişeydi bu ama bir türlü kısmet olmamıştı. İşte düne kısmetmiş :p :D

Nese ben evde yalnız olduğum için o gün annemlere söyleyip onay alamadığım için gidip gitmeyeceği belli değildi. Ben gitmezsem asıl buluşmayı hazırlayan kişi yani Elifte gitmeyecekti. Yanı buluşmada olmıcaktı :D

Herkes benden haber bekliyor tabi. Bende çok bekletmıyım dedim dün sabah sabahın köründe annemi aradım söyledim buluşcaz falan die saolsun o da kırmaz benı :p tamam dedi :D Elif'i aradım direk tabi geliyorum demek için. Kız ''oley'' die bağırdı :D Allahım ne çok sevılıyorum :D

Saat 1.30 gibi okulun önündeydim. Elif yoktu. Beklemeyide hiç sevmem ya :D Okuluda çocuk yuvasına döndürmüşler zaten :D Neyse bi 10 dk sonra Elif geldi. Bir sarılışımız vardı görmen lazım günlük. Ee tabi 9 yılın hatrı var :)

9 yıldır arkadaşız. Ne kadar 7. sınıfta okuldan ayrılsada biz hiç kopmadık. Kopamayızda zaten. O benım ilk göz ağrım :D

Nese oturduk biraz okulun önünde bana günün planını anlattı :D Sonra Can'ı almak için babasının dükkanına gittik. Can beyfendi yok :| :D Allahtan babasını tanıyorum. Ona sorduk Can nerde falan die. Arkadaşında kalmış saf :D Nese Hakan amca (Can'ın babası) aradı Can'ı. İki saat laf anlattı bana :D yOK glmesi bir buçuk saati bulurmuşta biz oraya gelcekmişizde 2 saat aynı şeyleri konuşup durduk. Sonunda gelmemeye karar verdi. Artık bir dahakine :D

Neyse ordan çıktık. Aşağıda Atakan bekliyordu bizi. O ekmedi Allahtan :D Günlük bir insan hiç mi uzamaz ya :D Hala 1.50 :p Yok günlük o kadar değilde benden kısa yani :D

Onunla hasret giderdik biraz. Elif hanımın karnı aç olduğu için onu doyurmamız gerekiyordu. Oturduk bi yerde yemek yedik. O sıra Efe geldi. Adamın her tarafı delik anasını satayım :D Ondanda deliklerden başka bi değişiklik yoktu :D

Olduk 4 kişi günlük. Başka biride gelmedi zaten :D Bu günlerde İzmir fuarı açık olduğu için eğlenmek için en güzel yerın orası olduğunu düşündük :D Daha dooğrusu Elif düşündü. Bizde düşünmüş kadar olduk :D

Neyse gittik Fuara. İlk gittiğimiz yer Kamikaze oldu tabikide :D Kamikazeye bindiğimizde daha oturur oturmaz Atakanda oluşan yüz ifadesini asla unutmıcam:D Çocuk bide karşımda gülmekten öldüm ya :D Kamikaze hızlanıyor Atakan daha beter kızarıyor görmen lazımdı günlük :D Ataka'nın kamikazenın çalıştığı süre boyunca ağzından çıkan 2 cümle şuydu günlük ''Takla atıyor mu lan bu '' ve '' Hava duruyor dimi bu '' :D:D Allahım şuan bile gülüyorum günlük :D

Nese Ufo ve gondoldan sonra sıkıldık gitmeye karar verdik. Karşısı ''mc'' zaten. Mc' ye girdik. Öyle yemek muhabbet falan. Daha sonra Elif'in sevgilisi geldi Elif'i aldı gitti :D Benide Atakan ile Efe durağa bıraktılar.

Böylece güzel bir günü sonlandırmış olduk günlük. Cidden 3'ünüde çok özlemişim. Ne varsa arkadaşlarımda var zaten gerisi boş <3 :)

---> Buluşma :)

:D çok güzel bir gün olmuş senin için sevindim ..
cidden çok güzel bir gün geçirmişsin:D bende okurken epey bi güldüm geçirdiğin bu eğlenceli günü bizimle paylaşdığın için teşekkür ederim =))

günlükle aran baya iyi bakıyorum :D
oruclu değildiniz sanırım:p
ne varsa arkdaslarında var gerisi BOŞ =)

Yediğimiz yerde bulunan insanların oruç tutuğunu düşünmmüyorduk. Çünkü onlarda yiyorlardı.

ancak bizde 5 kişiyle buluşabiliyoz:D:D
valla güzl günmüş afeyim bacuma:D:D
oruç tutmamanı kınıyorum:D
neyse saol cnm:D

Sahura kalkamıyorum ya napıyım :D Yokda tutcam yanı ayıp ediyosun :D

10 Eylülde bi buluşma daha var o günüde yazarım :D

Sen saol bacım :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri