Bülent Uygun'la yollar ayrılıyor mu?

XcLoW

Kayıtlı Üye
Süper Lig vizesi alan Elazığspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun'la yönetimin arasına kara kedi girdi. Uygun'un yarın Elazığspor'dan ayrılabileceği konuşuluyor...

bulent_uygunla_yollar_ayriliyor_mu_h881924.jpg

7 Yıl sonra Süper Lig vizesi alan Elazığspor'un sevinci kısa sürdü. Bordo Beyazlı takımı 7 yıl sonra Süper Lige çıkaran Teknik Direktör Bülent Uygun'la yönetim arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı.

UYGUN'LA YÖNETİM ARASINDA MADDİ KRİZ

Teknik Direktör Bülent Uygun'la yönetim arasında para krizi yaşanıyor. Yönetim Elazığspor'un borçlarını ödeyip kısıtlı bütçeyle ve mütevazi bir kadroyla yola devam edelim derken Bülent Uygun aynı görüşte değil. Uygun yönetime verdiği transfer listesinde takıma mutlaka takviye yapılmasını isterken kulübün borçlarından kurtulup 3-4 yıllık bir plan yapılmasını söylediği belirtiliyor. Bu konuda yönetimle ters düşen Bülent Uygun'un görevi bırakabileceği iddia ediliyor.

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE

Yarın Ankara'da Vali, Elazığspor yönetimi, Milletvekilleri Elazığspor'la ilgili kritik kararını verecek. Bu karara göre ya yönetimin dediği olacak, ya da Bülent Uygun'un dediği. Çıkacak ters bir kararda bile Elazığspor yönetiminin görevi bırakabileceği gelen haberler arasında...

UYGUN HABER7'YE VERDİĞİ RÖPORTAJDA ELAZIĞSPOR'U 3-4 YIL SONRA AVRUPA TAKIMI YAPACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Teknik Direktör Bülent Uygun Elazığspor'un Süper Lig vizesi aldığı hafta Haber7'ye özel açıklamalarda bulunup Bordo Beyazlı takımı 3-4 yıl içinde Avrupa kulübü yapacağını belirtmişti. Uygun Haber7 spor yazarı Halit Akgül'e takıma transfer şart olduğunu kaydetmişti...

(haber7)

---> Bülent Uygun'la yollar ayrılıyor mu?

Bülent Uygun transfer şart diyorsa doğrudur ama yönetimde haklı bi yerde..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri