"Bülent Hocamı Babam Gibi Seviyorum"

Silencio

Kayıtlı Üye
Galatasaray-Beşiktaş derbisinde örnek bir davranışa imza atan Semih Kaya, maç sonrası NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Semih, "Bülent hocamı babam gibi seviyorum" derken, o sırada stüdyoda Bülent Korkmaz da vardı.

semihbulent600_MBWCR.jpg

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde örnek bir davranışa imza atan Semih Kaya, maç sonrası NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Semih, "Bülent hocamı babam gibi seviyorum" derken, o sırada stüdyoda Bülent Korkmaz da vardı.

Galatasaray'ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz'dan çok şey öğrendiğini ve ilerde onun gibi bir efsane olmak istediğini dile getiren Semih Kaya, "Bülent hocamı babam gibi seviyorum. Bizi çalıştırdığı dönemde çok şey öğrendim ondan. Hiç abartmıyorum, ilk geldiğinde pozisyon almayı bile bilmiyordum. Ne mutlu bana ki onun izinden gitmeye çalışıyorum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar hizmet ederim; ki edeceğimi düşünüyorum. Galatasaray beni yollamadıkça burada duracağım. Umarım Bülent Korkmaz gibi büyük bir Galatasaray efsanesi olurum" şeklinde konuştu.​

---> "Bülent Hocamı Babam Gibi Seviyorum"

Baba gibi sevilecek adam bence.
Unutulur mu Galatasaray'a olan katkıları :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri