Evet Bülent Ersoy pazar günleri yayınlanan programında kandil sebebi ile kapanmış .
Bu konu hakkında ne düşüyorsunuz????
Bu konu hakkında ne düşüyorsunuz????

![]() |
![]() |
İmanı bu kadar kuvvetliyse cinsiyetinide değiştirmemeliydi.
Güzel bir yaklasım enişşşşiim![]()
Bu adam çift cinsiyetli doğmuş ve baskın tarafa dönmesi gerekli oluyor.Adam travesti değil ki onu hor görüyorsunuz o Allah ın seçimi kendi seçimi değil.Bence dalga geçip aşağılamak doğru değilŞov amaçlı yapmıyorsa Allah kabul etsin diyeceğim de Bluee çok haklı. Allah'ın yarattığına karşı gel sonra da böyle bir şey yap. Bana samimi gelmiyor.
Bu adam çift cinsiyetli doğmuş ve baskın tarafa dönmesi gerekli oluyor.Adam travesti değil ki onu hor görüyorsunuz o Allah ın seçimi kendi seçimi değil.Bence dalga geçip aşağılamak doğru değil
Eski konu olabilir kusura bakma ben yeni üye olduğum için bana hepsi yeni konu sayılırDalga geçip aşağılamadım.
Ta ne zaman yazdığım yoruma gelip cevap veriyorsunuz zan altında bırakıyorsunuz.
Gündemde olmak için bu durumu kullanan çok insan var.
Ayrıca kendi tercihi olabilir. Ben ki bu duruma laf etmem. Ama göz önünde olan insanlar reklam amaçlı her şeyi yapabiliyorlar.
Bunu demeye çalıştım.
Eski konu olabilir kusura bakma ben yeni üye olduğum için bana hepsi yeni konu sayılırSeni yanlış anlamışım özür dilerim.Sadece sen için söylememiştim zaten çok dalga geçen var ama bu onun seçimi değil sonuçta.Affedersin umarım tekrar özür dilerim
İmanı bu kadar kuvvetliyse cinsiyetinide değiştirmemeliydi.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.