"Bülent Ersoy gibi takım elbise giyicem."

AySe^^

Bayan Üye
Demet Akalın Bülent Ersoy’u kızdırabilecek sözler sarf etti

Kış sezonu boyunca birbirinden renkli ve özel partilere ev sahipligi yapan Fancy adlı mekanın yaz sezonunda haftanın yedi günü yine açık olacak olan Fancy Summer önceki akşam Demet Akalın konseri ile açıldı. Binlerce kişinin katıldığı ve yoğun ilgi olduğu konserde mini şortu ve beyaz bluzu ile Demet Akalın sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Bir hayli neşeli olan Akalın ' Normalde konser porgramım dahilinde çıkmıyorum ama bugun burada açılış olduğu için Yasin Becek'e kıyak yaptım. Ama genede paramızı verdiler sağolsunlar'dedi. Kankası Alişan için ' geçenlerde Alişan'ı gördüm.Çok zayıflamış. Çok özledim'dedi.Son günlerde çıkan haberler için 'artık twiterde yokum. Bana laf yetiştirerek manşet olan arkadaşlar duyrulur 'diyerek gönderme yaptı. Türk sanat müziği söylemek istediğini dile getiren Akalın 'Bende Bülen Ersoy'un ilk yılları gibi takım elibse giysem sahneye çıksam kızar mı bence kızmaz'dedi.Yoğunluktan programlara katılamadığını dile getiren Akalın 'Beyazın programına konuk olamıyorum. Ağlıyacağım neredeyse ancak haziran ayında olabilir. Seda ablayla bir sorunum yok. En kısa zamanda Seda Sayanın programına da konuk olacağım ' dedi. Sadece benım aram kımse ile bozuk değil diyen Akalın küs olduğu İbrahim Tatlıses ile ilgili konuşmaktan kaçındı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri