Bülent Ersoy, Beyaz Show'da seyirciyi fena haşladı !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Beyaz Show'a konuk olan Bülent Ersoy stüdyoda önde oturan seyircilerden genç bir kızı bacak bacak üstüne atıyor diye önce azarladı ardından sahneye çıkardı.

Programda Bülent Ersoy giydiği mavi elbise ve sarı-lacivert göz makyajıyla dikkat çekerken asıl şaşırtan yanı ise Ersoy'un daha sahneye çıkmadan önce Kanal D izleyicilerinin ekranlarında mavi görüntüyle karşılaşması oldu.

FİLTRE TAKTIRDI
Gerçek daha sonra Bülent Ersoy'un yayına çıkmasıyla anlaşıldı. Ekrandaki görüntünün farklı olmasının sebebi filtre kulanılmasıydı. Anlaşılacağı gibi Bülent Ersoy uzun zaman sonra ekranlara çıkmak için Beyaz Show ekibine filtre şartı koymuş. Bülent Ersoy canlı performans sergilediği programda karşısında bacak bacağa oturan geç kıza "indir o kalın bacaklarını, kırarım" dedi. Diva ayrıca canlı yayında içki isteyerek Beyaz'ı zor durumda bıraktı.

TWITTER'I SALLADI
Bülent Ersoy şarkılarıyla stüdyodaki ve ekran başındaki seyircileri coştururken, programın başlamasının hemen ardından Twitter'da da bir numaralı trend topic oldu. Programda ayrıca Beyaz ve Bülent Ersoy'un birlikte çektiği skeçler de ekrana geldi.​

---> Bülent Ersoy, Beyaz Show'da seyirciyi fena haşladı !

iyice kafayi yedi.

kendisinin sutun gibi bacaklari var ya :)

bir türlü sevemedim kendisini

sevilecek bir tarafi yokki sevesin.
tv de gorsem ruyama girer.

:) ben yorumlayayim

burda sohbet ettiginiz icin uyari almaya isaret :)

gorsem korkarim neyseki gormuyorum :)

Sinir oluyorum ya kendini bişi zannediyor :D

Bülent sayesinde iltifat aldım bu günüm güzel geçecek yada güzel bitecek xD

iltifat etmesini sevmem. iltifat edilmesinide sevmem gercek olmadigi surece.

ben dogrulari soyledim. yakisikli genc bir kardesimizsin. oo bulent ersoy gorse seni uzerine para verirde almak ister birde seni :)

iltifat etmesini sevmem. iltifat edilmesinide sevmem gercek olmadigi surece.

ben dogrulari soyledim. yakisikli genc bir kardesimizsin. oo bulent ersoy gorse seni uzerine para verirde almak ister birde seni :)

Ben çok severim iltifat edin bana :Ç

Teşekkür ederim :R Seni görebilsek bizde iltifat ederdik ama görmeden sallamak dogru olmaz :)

Bana da iltifat edebilirsiniz tabi eğer isterseniz xD

konuyu kaynatmışız bakıyorumda...Bari başkasının konusunu kaynatsaydık...Alinin konusu kaynatılır mı hiç

:) tam kotu yere kapat atmissiz desene. yazdigima cok guldum hayal

aman birakin daginik kalayim :) (foto yonunden)

'hayaL :D Bulentı görmek unlu görmek yani eğerki zengın bır kadınsa gördüğü manavi değerllerini kafasından cıkarmak demek

allah hayr etsın :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri