BulanA (+Rep Odulu Bır soRumuz Daha)

SanK0

Kayıtlı Üye
-Bır sıtede Okudum we Ugrastım ama sonuuc 0 Sonra cewaplara abqtım:s Zormus hakkat:D Öss kaazana Kısılerden Tam bır matematık sahaserı :D CewaBı beqlıyorz:D

-------------------------------------------------------------------------------
bir adam bir cafeye girmiş ama giriş 10ytl'ymiş. içerde cebinde kalan parasının 2 katını kazanmış.adam cafeden çıkmak istemiş ancak çıkışta 10ytl'ymiş.adam para verip çıkmış.tekrar bir cafeye girmiş ondada giriş 10ytl'ymiş parasını verip girmiş.içeride cebindeki parasının 2 katını kazanmış.çıkışta 10 ytl ödeyip çıkmış.sonra bir cafeye daha girmiş burasıda paralıymış.girişte parasını vermiş.içeride cebinde kalan parasının iki katını kazanmış.çıkışta 10 ytl verip çıkmış.eve gidince adam cebine bir bakmış ki hiç parası yok.
adamın ilk girdiği cafeye girmeden önce kaç ytl si vardı?

26.25 ile ilk cafeye giriyor.. girşte 10ytl werior cepte kalıor 16.25 sonra içerde 2 katını kazanıyor çepte kalıor 32.50 ytl. çıkarken yine 10 ytl ödüyor we çepte var 22.50..
ikinci cafeey girerken ödüyor 10 ytl kaldı cepte 12.50 ytl ! içerde iki katını kazanıyor cepte var 25. ytl ! çıkışta 10 ytrl ödeyince cepte kaldı 15 ytl !
üçüncü kafeye girerken 10 ytl ödüyor kaldı cepte 5 ylt ! içerde iki katını kazanıyor 10 ytl !
çıkarken 10 ytl ödüyor ! elde var "0"

garibim parasız pulsuz ewie dönüyor ... ;)

rep içn tekrar saol kardeşm :)
ben kaçıyorum yarın sabah kurs war benim :)

sana iyi forumlar . iyi akşamlar . iyi geceler falan filan :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri