Malzemesi:
1 su bardağı un
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1/2 su bardağı pekmez
1 su bardağı su
1 avuç ceviziçi.
Yapılışı:
Un tavada ısıtılan zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. . Tencerede de pekmez ile su eritilerek, kaynatıldıktan sonra kavrulmuş un eklenir ve karıştırılarak pişirilir.
Karışım katılınca, koyulaşınca tabaklara alınıp, üzerine ceviz içi serpilir.
1 su bardağı un
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1/2 su bardağı pekmez
1 su bardağı su
1 avuç ceviziçi.
Yapılışı:
Un tavada ısıtılan zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. . Tencerede de pekmez ile su eritilerek, kaynatıldıktan sonra kavrulmuş un eklenir ve karıştırılarak pişirilir.
Karışım katılınca, koyulaşınca tabaklara alınıp, üzerine ceviz içi serpilir.