Gözde'
Bayan Üye
Ciğerimin köşesi, iyi ki doğmuşsun iyi ki doğurmuş anan seni , o anana kurban önce ...
Çok çok ayrı bi yerin var bende, anlatmama gerek yok biliyosun, her yediğim haltı bildiğin gibi.
Anlaştığım en iyi iki kızdan birisin, biri Büşra ([MENTION=156245]gizliozne[/MENTION]) zaten biliyon.
Neyse onu şey et şimdi sen, burda da yok nasılsa, ileten olursa onu bi güzel severim ben burdan uyarayım...
Gelelim tekrar sanaaa...
Ha bi de baban vardı, selamlarımı ilet.
Oluşumunda katkısı geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum.
Sana gelirsem açıkçası ;
Cansın
Bitanesin
Aşksın,
Ciğerimin paresi canımın köşesisin,
Çiçeğem böceğem, arım balım peteğimsin,
Fındık kurdumsun ... diyip ne burda özelimizi deşifre etmek, ne de senin totoyu kaldırmak istemiyorum.
Sadece seni çok seviyom , bil .
Yeter gari len, daha iltifat mı bekliyon ?
İyi ki doğdun , iyi ki varsın , doğum günün kutlu olsun .
Bitti gitti hadi ...
Duygulandım xD
Sana emmi oğlundan daha güzel bi toka alcam, nisan başında yollucam, param yok valla kaç aydır bi şeyi beklettiğimi biliyosun sen anladın onu xD
Seneye görüşmek üzere [MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] :love3::love3::love3:
Çok çok ayrı bi yerin var bende, anlatmama gerek yok biliyosun, her yediğim haltı bildiğin gibi.
Anlaştığım en iyi iki kızdan birisin, biri Büşra ([MENTION=156245]gizliozne[/MENTION]) zaten biliyon.
Neyse onu şey et şimdi sen, burda da yok nasılsa, ileten olursa onu bi güzel severim ben burdan uyarayım...
Gelelim tekrar sanaaa...
Ha bi de baban vardı, selamlarımı ilet.
Oluşumunda katkısı geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum.
Sana gelirsem açıkçası ;
Cansın
Bitanesin
Aşksın,
Ciğerimin paresi canımın köşesisin,
Çiçeğem böceğem, arım balım peteğimsin,
Fındık kurdumsun ... diyip ne burda özelimizi deşifre etmek, ne de senin totoyu kaldırmak istemiyorum.
Sadece seni çok seviyom , bil .
Yeter gari len, daha iltifat mı bekliyon ?
İyi ki doğdun , iyi ki varsın , doğum günün kutlu olsun .
Bitti gitti hadi ...
Duygulandım xD
Sana emmi oğlundan daha güzel bi toka alcam, nisan başında yollucam, param yok valla kaç aydır bi şeyi beklettiğimi biliyosun sen anladın onu xD
Seneye görüşmek üzere [MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] :love3::love3::love3:
Moderatör tarafında düzenlendi: