»¦ StilL_Boy ¦«
Kayıtlı Üye
Bugün öLesim var...! Herkes bıraktı beni de sen Neden bırakmadın???E y y y i ç i m d e k i s ı z ı , var mıydı böyLe sızım sızım sızLamak? Her sigara tanesinin üstüne
seninLe KarşıLa$ıpsoLduğum andı öLüm yüzüne baKtığında tutuşup yandı öLüm...!
çoğaLdıKçaçoğaLan bir sevda üLKesinde eLLerine dokundun; sana inandı öLüm ...!
o efsunLu, yağmurLu, hercai gözLerinden uçan KeLebeKLeri mutLuLuK sanDı öLüm ...!
aKKor dudaKLarından aqı dü$tü içimeyoLLarında yürüRKen sanKi insandı öLüm ...!
Nefret ediyoRum maviden, Çünkü bana berabeR baKtığımız GöKyüzünü hatırLatıyoR ...!NefRet ediyoRumbeyazdan...!
ÇüNkü bana hayaLiniKuRduğum GeLinLiğimi hatırLatıyoR ...!
adını yazdım!!! Hayır düşündüğün gibi seni içme çekmek değiLdi
+
amacım Yada sigara gibi senide bitirmek değiL Yandığını gördükçe, beni nasıLzehirLediğini fark etmekti...!
Bugün öLesim var!... Hiç yanmamıştı canım bugünkü kadarKandırdım kendimi hep çocuklar gibi;
!...
...!
acımadı kiii=(
...............................................................................
Kendimi kandıramadımacıyor işte uLan acıyor! Sonra düşündüm, batakLıkta oLan ben miydim YoKsabatakLık mı?
Ben mi istedim sanaaşıK oLmayı
!...
Buqün öLesim var...!
HatırLar mısın? bir Kere aciLe kaLdırmışLardı O gün öLmek varmış dedim kendime Ve nedenNnnnnnn??? gitmez gözLerimden gözLerin Hani bir kez daha
.............................!aşıK oLmuştun bana...!.............................
bir Kez daha Hani söz vermiştin hiç üzmeyeceKtin Hani bırakmayacaKtın!!!? SözLerine (gözLeRine)
sadık bir ben miKaLdım??
yıLıN eNaYisi
Bugün öLesim vaR ...!
Hiç istemediğim KadaR...
Ağzımda Kan tadı, tenimde teRinin eKsiKLiği KadaR
Bugün öLesim var...!
Ka
Lbimi zımbaLadım eLLerine...!+
amacım Yada sigara gibi senide bitirmek değiL Yandığını gördükçe, beni nasıLzehirLediğini fark etmekti...!
Bugün öLesim var!... Hiç yanmamıştı canım bugünkü kadarKandırdım kendimi hep çocuklar gibi;
!...
acımadı kiii=(
...............................................................................
Kendimi kandıramadımacıyor işte uLan acıyor! Sonra düşündüm, batakLıkta oLan ben miydim YoKsabatakLık mı?
Ben mi istedim sanaaşıK oLmayı
!...
Buqün öLesim var...!
HatırLar mısın? bir Kere aciLe kaLdırmışLardı O gün öLmek varmış dedim kendime Ve nedenNnnnnnn??? gitmez gözLerimden gözLerin Hani bir kez daha
.............................!aşıK oLmuştun bana...!.............................
bir Kez daha Hani söz vermiştin hiç üzmeyeceKtin Hani bırakmayacaKtın!!!? SözLerine (gözLeRine)
sadık bir ben miKaLdım??
yıLıN eNaYisi
Bugün öLesim vaR ...!
Hiç istemediğim KadaR...
Ağzımda Kan tadı, tenimde teRinin eKsiKLiği KadaR
Bugün öLesim var...!
Ka
seninLe KarşıLa$ıpsoLduğum andı öLüm yüzüne baKtığında tutuşup yandı öLüm...!
çoğaLdıKçaçoğaLan bir sevda üLKesinde eLLerine dokundun; sana inandı öLüm ...!
o efsunLu, yağmurLu, hercai gözLerinden uçan KeLebeKLeri mutLuLuK sanDı öLüm ...!
aKKor dudaKLarından aqı dü$tü içimeyoLLarında yürüRKen sanKi insandı öLüm ...!
Nefret ediyoRum maviden, Çünkü bana berabeR baKtığımız GöKyüzünü hatırLatıyoR ...!NefRet ediyoRumbeyazdan...!
ÇüNkü bana hayaLiniKuRduğum GeLinLiğimi hatırLatıyoR ...!