Evet.Bugün hayattan ne öğrendik? ben tesadüflerin gerçekten önemli olduğunu öğrendim..
MiRacLe* Bayan Üye 16 May 2009 #1 Evet.Bugün hayattan ne öğrendik? ben tesadüflerin gerçekten önemli olduğunu öğrendim..
RappeR_qiRL Banned 16 May 2009 #2 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Valla bugun hafta sonunun çok güzel olduğunu öğrendim hahaha
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 May 2009 #3 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? matematiğin hiçte zor oLmadığını
L limonlubrokoli Bayan Üye 27 May 2009 #4 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? birine katlanmanın ne kadar zor olduğunu milyonuncu kez daha anlamak..
---> Bugün hayattan ne öğrendin ? birine katlanmanın ne kadar zor olduğunu milyonuncu kez daha anlamak..
PERITOZU Bayan Üye 28 May 2009 #6 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Ayrılığın Ne Kadar Kahredici Bişey Olduğunu
quLshann Bayan Üye 28 May 2009 #7 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? sosyLdnde ii bir not aLabLceqimi xD
CoyNeStééL ~ Bayan Üye 30 May 2009 #9 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Hayata pozitif bakmayı , hataların telafisi oLmadığını öğrendim.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Eki 2009 #10 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Hiç bir söze güvenilmemesi gerektiğini..
Ç çatlax_prenses Bayan Üye 20 Eki 2009 #12 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Istesem Matematikteki Soruları çözebiliceğimi.ama Ben Istemiyorumm
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 20 Eki 2009 #14 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Babamın hattını kullanmanın daha güzel olduğunu . En azından kimse rahatsız etmiyor
---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Babamın hattını kullanmanın daha güzel olduğunu . En azından kimse rahatsız etmiyor
O Onurap Kayıtlı Üye 20 Eki 2009 #15 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? Kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin..! : )
ßéqüm.. Bayan Üye 20 Eki 2009 #18 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? insanları ekmenin o kdr da kötü bsy olmadıgını ogrendm
şi๓คRıк Bayan Üye 21 Eki 2009 #19 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? insan yapdıqnın aynısını mutlaka çekiyormuş
G Gülümse. Bayan Üye 22 Eki 2009 #20 ---> Bugün hayattan ne öğrendin ? İstedikten sonra hiçbir şeyin o kadar da zor olmadığını.