Bugün Hangi Gün ?

mortal00

Kayıtlı Üye
pazartesi
salı
çarşamba
---- bu üç gün kadınların yalan söyleme günü

perşembe
cuma
cumartesi
---- bu üç gün de erkeklerin yalan söyleme günü

pazar
---- her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü.

soru:erkek diyor ki:ben dün yalan söyledim diyor.
kadında bende diye cevap veriyor.

Bugün hangi gündür?( burada demek istediğim dun değil.Olayı konuştukları gün hangi gündür? )

---> Bugün Hangi Gün ?

pazartesi
salı
çarşamba
---- bu üç gün kadınların yalan söyleme günü

perşembe
cuma
cumartesi
---- bu üç gün de erkeklerin yalan söyleme günü

pazar
---- her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü.

soru:erkek diyor ki:ben dün yalan söyledim diyor.
kadında bende diye cevap veriyor.

Bugün hangi gündür?( burada demek istediğim dun değil.Olayı konuştukları gün hangi gündür? )

Persembe :D

---> Bugün Hangi Gün ?

Ama yani en sonda hep bilmiş oluyorsun :D

Yani dedim ya benim kafa biraz farkli calisyor diye hep ondan :) kucukken arastirirdim boyle sorulari falan baktim hep cozuyorum sıkıcı geldi bizim arkadaslarda arada boyle sorular sey ederler ama soru soruldugu an beni kovarlar cozuyom diye :D pek zevkli degil boylesi ama olsun :D

---> Bugün Hangi Gün ?

Yani dedim ya benim kafa biraz farkli calisyor diye hep ondan :) kucukken arastirirdim boyle sorulari falan baktim hep cozuyorum sıkıcı geldi bizim arkadaslarda arada boyle sorular sey ederler ama soru soruldugu an beni kovarlar cozuyom diye :D pek zevkli degil boylesi ama olsun :D

Zeki olmak kötü bişey değil bence ama arkadaşlarının ne hissetğini anlayabiliyorum :72:

---> Bugün Hangi Gün ?

Zeki olmak kötü bişey değil bence ama arkadaşlarının ne hissetğini anlayabiliyorum :72:

Zekilik degil ya benim arkadaslarmin yarisi zeki :D belki en sivrisi benimde aralarinda (ohom ohom ovem kendimi azicik hehe) yani cogu gayet basarili cocuklar. Benim sadece calisma sekli farkli kafamin yetsime tarzimindan yada baska bir seyden kaynaklanan bir bicimde :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri