Bugün 29.08.2008(günLük) DeviL_PrenS

DeviL_PrenS

Kayıtlı Üye
merhaba günLük bugün benim içn çok sıkıcı geçecek tüm hayatım değişecek antepdeki düzenim bozuLuyo ve sivas'a gidecem...sivas gitmek sevindiriyo ama antep'den ayrıLmak üzüyo ama hayata adım atmak için bazı şeyLer yapmak gerek onun için bugün sivas'a gidecem ve geLeceğim için bişiLer yapacam...Arkadaşlar 2 sene Forumda pek sık görünmeyeceğim.Sivasa okumaya gidiyorum.Yurtta kalacam ve benim için çok zor olcak ama iş okumak olunca katlanacağım.sizleri çok özlicem bu forumda çok iyi dostlar kazandım...Hiçbirinizi unutmicam sizde beni unutmayın.Sivasa gittiğimde nete girmeye çalışcam.Resim çekip forumda sizlerle paylaşcam...hepinizi çok seviyorum arkadaşLar:)

HOŞÇAKALIN ve KENDİNİZE İYİ BAKIN

Ömer kanka seni çok özlicem...Telefondan görüşcez;) Sende orda kendine iyi bak ve internete de girmeye çalış...bende seni sefiyorum kanka.

amacın ne ya üzmek mi.ayrılık konusu açmayın bana:(

seni en iyi ben bilirim ömer bende bir kaç hafta sonra böle olcam.umarım derslerinde muvaffak olursun.eğitim hayatında başarılar diliyorum sana.unutulmak mı asla...unutulmak için yaşananların silinmesi lazım.ki biz bu forumda yaşadıklarımızı silmedik ki dostlar unutulsun...

amacın ne ya üzmek mi.ayrılık konusu açmayın bana:(

seni en iyi ben bilirim ömer bende bir kaç hafta sonra böle olcam.umarım derslerinde muvaffak olursun.eğitim hayatında başarılar diliyorum sana.unutulmak mı asla...unutulmak için yaşananların silinmesi lazım.ki biz bu forumda yaşadıklarımızı silmedik ki dostlar unutulsun...

teşekür ederim abi:) sanada başarıLar abi:) eLimden geLdikçe sizLerLe zaman geçirmeye geLecem:)

ben bu foruma daha yeni geldim ve senin sıcak arkadaşlığın sayesinde çabuk alıştım seni tanıdığım için sevinçliğim üniversite hayatı öğrencinin hayata gerçek adımını attığı zamandır sana bu önemli adımında başarılar diliyorum umarım şans hep senden yana olur derslerinde başarılı forumumuza faydalı bir gençolursun :D:D:D bende senin gibi olucamayın 1inde bilmediğim ilde bilmediğim yerde hayat mücadelesi vericem allah yardımsımız olsun...

ben bu foruma daha yeni geldim ve senin sıcak arkadaşlığın sayesinde çabuk alıştım seni tanıdığım için sevinçliğim üniversite hayatı öğrencinin hayata gerçek adımını attığı zamandır sana bu önemli adımında başarılar diliyorum umarım şans hep senden yana olur derslerinde başarılı forumumuza faydalı bir gençolursun :D:D:D bende senin gibi olucamayın 1inde bilmediğim ilde bilmediğim yerde hayat mücadelesi vericem allah yardımsımız olsun...

sende benim gibi okumaya gidiyosun:) sana da başarıLar :) amin cümLemizin:)

bol sans sana yenı hayatında..burda da ne unutulur nede vazgecılırsın bence....:2::2:ayrılık zor olsada ıyı ogretıcıdır...cok uzulme genede olurmu..

Kendini Üzme Kardesim.. HAYAT Bu Bende Senin gibi bisi yasadim belkide daha kötüsünü.. Sen yine Tr icerisinde bir yerdesin ben dogdugum büyüdügüm senelerimi verdigim yerden yurt disina geldim peki ben ne yapmaliydim.. Yine Halime sükür ediyorum.. Kimisi var hAYATA kISAdan GözLerini Yumiyor Kimisi Var.. Sokakta KaLiyor.. Bizim SorunLarimiz Onlarinkinin yaninda Koca bir HIC .. HeR Zaman icin HALimize Sükür etmeLiyiz. .Ben inaniyorum ki Orayada Gitsen Ne Gecmisini Unutursun Nede Zamani Hersey yavas yavas CabuK aLismak Senin elInde bunu Unutma.. !! Hersey gönLünce oLsun bir Abi TAVSIYESI ;)

Kendini Üzme Kardesim.. HAYAT Bu Bende Senin gibi bisi yasadim belkide daha kötüsünü.. Sen yine Tr icerisinde bir yerdesin ben dogdugum büyüdügüm senelerimi verdigim yerden yurt disina geldim peki ben ne yapmaliydim.. Yine Halime sükür ediyorum.. Kimisi var hAYATA kISAdan GözLerini Yumiyor Kimisi Var.. Sokakta KaLiyor.. Bizim SorunLarimiz Onlarinkinin yaninda Koca bir HIC .. HeR Zaman icin HALimize Sükür etmeLiyiz. .Ben inaniyorum ki Orayada Gitsen Ne Gecmisini Unutursun Nede Zamani Hersey yavas yavas CabuK aLismak Senin elInde bunu Unutma.. !! Hersey gönLünce oLsun bir Abi TAVSIYESI ;)

tavsiyeLerini uyguLayacam abi:) hiçbirşey unutma özeLLiKLede sizLeri hiç unutmam :)haLime şükrediyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri