Merhaba Sevgilim
Öncelikle şunu bilmeni istiyorum. Sen benim başıma gelen en güzel şeysin... Mutluyum çünkü hayatımda sen varsın ve mutlu olmamı istiyorsan daima hayatımda olman yeterli...
Buqramm , seni tanıdığım ilk andan beri o güleryüzlülüğün , içtenliğinle daima hayatımda olmanı istediğim tek kişiydin. Hayatıma girdin gireli farklı bi dünyada yaşıyorum sanki. Bir insanı bir insan bu kadar çok değiştirebilirmi ? Sen başardın...
Aşkım benim sen dünya üzerinde tanıdığım en mükemmel insansın. Bunu okuyanlar abartıyor bu kız dicekler belki ama seni tanımış olsalardı inan bana haklı olduğumu çok iyi anlarlardı.
Hatırlıyormusun sevgilim birgün korkularımızdan bahsetmiştik. Sana yılandan korkuyorum demiştim. Aslında benim tek korkum hayatıma renk katan , varlığıyla yüzümde tebessüme neden olabilen yegane varlığım olan ''SEN''i kaybetmek... Gitme , asla hayatımdan çıkma olurmu ? En buyuk korkumun gerçekleşmesini asla istemiyorum.
Kendi içimde yarattığım dünyada merkezim sensin. Bana hep doğru yolu gösteren sensin. Sen sadece benim sevgilim deilsin... Aslında sen hayatımın en önemli parcasısın... Sen yoksan benim varlığımın bi anlamı yok.
Bilmeni istiyorum bitanem senleyken ben hep güvendeyim. Teşekkur ederim sevgilim , daima yanımda olduğun için , bana bu güveni verdiğin için , daima yanımda olacağını hissettirdiğin için...
Aslında bu yazının amacı hayatımdaki önemini belirtmek içindi... Ama sen beni herkezden çok tanıyorsun. Neye kırılırım , neye üzülürüm , neye sevinirim vs. vs. bunların hepsini biliyosun. Ve en önemlisi hayatımdaki öneminide biliyosun
Çok konuştum sanırım cümlelerimi toparlasam iyi olacak. Son olarak sevgilim , sen benim şu dünya üzerinde kaybetmeyi göze alamıyacağım tek kişisin ve seni kaybetmek istemiyorum... Buna dayanıcağımıda hiç düşünmüyorum. Daima yanımda ol. Bundan önce olduğun gibi bundan sonrada benimle kal olurmu ?
Doğum günün tekrar kutlu olsun sevgilim
19 yıllık yaşamım boyunca kalbimim delice çarpmasına sebeb olan tek varlığım ,
Seni Seviyorum...
seni çoooook seven aşkın inci