buDa FuSSy'den

FuSSy_LoWéR

Bayan Üye
aRkadaşLaR itiraFımı yaptıktan sonRa sizDen neLeR düşündüqünüzü yazmanızı istioRum şimdiden t$k edeRm hepiniZe...

kuzenim waR-dı çok sewiyoRdum aRamızdan su sızmazdı diebiLiRim öyLeydik çünKüü..beniM bi süRe önCe sewqiLim waRdı yaLanını yakaLadıktan sonRa ayrıLdım taBi buNu kuzenimLe tanıştıRmıştım.ben ayrıLdıktan sonRa bunLaR samimi oLduLaR kanKa fLn deRken kuzenim bana oNu sewdiqiNi we birLikte oLacakLaRını söyLedii...bNse siLdim 2SiNide benm iÇin şuan bi hiÇLeR umRumdada deiL aRtık ne yaptıkLaRıı tınLamıoRum ama çok zoR qeLio baCım heRşeim dediğin biRinin buNu sana yapmaSı...

siZ bunun hakkında ne düşünürSünüz ??

---> buDa FuSSy'den

Oooouuu:s gerçekten kötü bi durum yaa...
Takma gibi bişey diyemeyeceğim ama...
Onları takmıyomuş gibi davranırsan, gerçekten seni kaybettiklerini anlamalarını sağlarsan Emin ol seni kaybettikleri için çok üzülecekler !
Bu benim başıma geldi gibi bişey...
En iyi arkadaşım -aramızı yapmaya çalıştığı- eski erkek arkadaşımla çıktı... Hatta aramızı yaparken çıkmaya başlamışlar. Bunu başkasından öğrenmemen de iyi bişey aslında amaa... Sonuç olarak kötü hissediyosun tabi....
Hayatın onlara bağlı değil unutma. Kuzeninle eskisi gibi ol, ama sakın onunla sevgili-aşk konularına girme -ki o hemen eski sevgilinden açacaktır ve kıskandırmaya çalışacaktır seni. Benden bu kadar tavsiye:) Allah yardımcın olsun

---> buDa FuSSy'den

kunt10 öyLe yaptım zaTen saoL yoRum iÇin...

..BöCeK+ bn kuzenmLe esKisi qibi oLmam aRtık bnm iÇin biTTi kapanDı :) saDece o deiL biR süRü kuzenm waR benim :) yoRumun we açıkLaman iÇin çok çok t$k edeRm :)

---> buDa FuSSy'den

gelenek bozulmamıs '' CANIM '' dediğin insandan kazık yemissin..
böyle insanlara yazık ya dicek hiçbişey yok zavallılar..
üzülme tatlım sen takma kafana ;)

---> buDa FuSSy'den

ck üzüLdmm hayadmm :(
tkma qaFana onLaR öLe bşi yaptıkLaRına qöRe ztn ezik bi kşiLiqe sahibLeR dmektiRR..sN eN iiLeRine hak ediosn..:)

---> buDa FuSSy'den

ben onu bunu bilmem kardeşim hep aynı şelerr sevgilini kız arkilerinlede kız kuzenlerinlede tanştrmıcaksn tanştrdn dielm msndi tlfndu vermiceksn aynı şey benm başımada geldi arkimi tanştrdm bacım macım die knştlr bnle ayrılkdam 2 ay sora kıza teklf etmş safda kbl etmş..... yanii en dorusu tanştrmamaq....

---> buDa FuSSy'den

Baya kötü bir durum yaa :(
Ya silersin tamam ama yüz yüze baktığın bir insan.. Kuzenin..
Ne bileyim ailecek size gelcekler siz konuşmıcaksınız. Dicekler ne oldu.. :(

Ama yinede yoL ver ikisinede..

---> buDa FuSSy'den

Hayatta babana bile güvenmeyeceksin çıkıyor bu anlattıklarından :D

Daha iyisini bulana dek ikisinide umursamıyor gibi davranman senin için daha iyi olabilir :)

---> buDa FuSSy'den

öyLe zateN anLadım bN kimiN ne maL oLduquNuu .. ama biLiyorLaR beNm nasıL biRi we hayaTımıN nasıL oLduquNuu .. aRkadaş we çewRemiN nasıL oLduquNuu..
isteseM çok $ey yapabiLiRmm ama kaRışmaMm uqRaşmaM.. yorumLaRıNız içiN çok saoLuN t$k edeRm :)

---> buDa FuSSy'den

aslnda eski bi konu ama yorum yazmam şart gibi bişe :)

çnkü aynı olay geçen sene benim başıma gelmişti tabi bnm canım daha çok yanmştı aylarca ağladım,kahroldum bu olay yüzünden.

ben de ilk başta ikisini silmiştm ama aradan zaman geçince kuzenimin yokluğunu anladım.şmdi herkes sana onu sil vs demiş ama gerçekten bi erkek için kuzenini silmeye değmez.bırak naparlarsa yapsınlar aranıza başkalarını sokma değmez çnkü.nyse bnm olayın sonunda ne mi oldu :) kuzenm o çocuktan bi kazık yedi ve gelip benden yaptıkları için özür diledi.hani affetmek büyüklüktür derler ya gerçekten de öyle :) bn de unuttum her şeyi tüm küslükleri,bana yaptıklarını ve affettim pişman da değilim.

çnkü biz de sizn gibi çok samimiydik beraber büyümüştük aramza bugüne kadar kmse girememişti ve bi erkeğin girmesine de izin vermedik.emin ol akrabalık bağlarını elin çocuğu için bozmaya değmez

şimdi kuzenm bana gelip o çocukla tekrar barıştık dese emin ol tınlamam bile :) sana da tavsiyem bu ama yine de sen bilirsin :)

---> buDa FuSSy'den

Benm başıma Gelmedi ama GeLiyodu engeLLedim !

dieséL
Arkadaşıma katılıyorum zaman gerçekten kötü !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri