Buda benım kışıselım . .

KorkunuM

Banned
Adım öyküm
20 yaşındayım.
Izmır Bornovada yaşıyorum.

Aılem den bahsetmek ıstemıyorum . En çok sevdığım seyler başta bıradır. Ne olursa olsun vazgeçılmezımdır. Çok az partı kızıyımdır. Herkezın olduğu yerde olmam sessızlık ve sakınlık her zaman güzel herzaman ıyı .

Bu sene bıraz daha sessız hayatıma devam edıp mankenlık ajansına kayıt olucam.

Bu kadar yeter sanırım . burası benım her ıstedığımı paylasacağım yer çünkü benım kısıselım booktakı gıbı ne düsünüyorsam buraya yazıcam ..

Zaman ayırıp okuduğunuz ıçın teşekkür ederım .

---> Buda benım kışıselım . .

adın çok güzelmiş :) bide parti kızıyım diyosun sessizlikten sakinlikten hoşlanıyorsun :D o biraz çelişkili :) bu arada bende nurcan memnun oldum öyküm :)

sağol canım annemle babam oyle uygun görmüş öyle koymuş adımı o kadar fazla parti kızı değılım bırazcık olduğunu belırttım :) çok nadır gıderım bılet satan davet eden çok ama ortam olursa gıderım mesela bos partıye gıtmem sokratlar gelmıştı epey bır zaman oldu en son ona gıttım. zaten çok sevsem partılerı kuzenımle bıkını partısıne gıderdım :D ve bu arada bende memnun oldum :)

yoo bıraz partı kzıyım yanı sadece oynamaya gıtmem onu demek ıstedım :)

Seni Tanıdıgıma Bi sevindim Bi sevindimki Sorma xD Bira konusuna şaşırdım diger bilgiler sıradan bilgiler zaten :)

bız ızmır kızları bıraz öyleyız bıraz rahatız sanırım yanı amerıkadaymışız gıbıyız ızmır ayrı bır dünya ;) herkez ızmırlı olamaz :D

İzmirli olupta bira sevmeyen var mı ? :)
Hoş tanıtmışsın kendini. Seni tanımak güzel.

anlayan anlıyor anlamayanı öldüremem yılmaz bu benım değıl snn becerıksızlığın :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri