buda benden

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
29 ekim qünü arkadaşlar caqırdı maç yapalım qel diye bende kıramadım qittim qittik işte halısahaya halısahanın ortasında park var biz qeçerken ordan bi cocuqun topu arkadasıma qeldı dıkkat et dedı oda etmessem nolur fln boşverın qirelim dedim işte qirdik halısahanın üstü fileli deqil top parka kaçınca cocuqa topu at dedim çocuk qitti ileri vurdu benim şalterler attı tabi :D napıyon lan sen atmıosan elleme ne ileri atıosn topu dedim sesini çıkarmadan qitti sonra bi baktım 3 tane adam getirmiş bide doldurmus yok ben onun annesine küfür fln etmişim vs vs caqardıqı cocuklarla epey tartıstık bana el kol yapma dedi yaprsam nolur dememe kalmadı 3 ü de vurmaya başladı bnde karşılık veriodm ama ne ala 3 kişiler tabi benim arkadaşlarmda izliodu arkadaşlarımda en düşük 6 senelik :)

gecmıs olsun
bende de oyle cok olur
arkadaslar oglana kufreder oglan daha sonra bır suru kısıyle onumuze cıkar
bı de oyle cagırmıs kı mılletı kız arkadasıma asılıyorlar fln dıye
ii bi dayak yemıstık bizde :D
ama bizim grup saglam hıc kımse izlemez kavga ettıgımızde:D

Bana da öyle 4'e 5'e tek saldırmışlardı .. Onlar bana vurdu ben onlara vurdum .. Ben 1 tanesine vurarken diğer 1 tanesine de bana vuruyordu :) Ben sürekli gülerek dikkatlerini dağıtmaya başlamıştm .. Bizim arkadaşlar gelince firar ettiler .. Yerdeki taşı fırlattım birinin topuğuna geldi kıramp geçirmiş olmalı ki ahhhh dedi :D :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri