iter beğenin ister beğenmeyinn ben kendimi beğeniyorum yahh o bana Yeterrrr
'Gülümse :D Prenses 27 Ara 2008 #1 iter beğenin ister beğenmeyinn ben kendimi beğeniyorum yahh o bana Yeterrrr Son düzenleme: 4 Ara 2011
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 Ara 2008 #2 kız biz sni beqenmedk mi dedik süpersin cnm ALLAH sewdklerine baqslasın
B By.RobiN Kayıtlı Üye 27 Ara 2008 #4 A.s.b. Nazlı Dogru Soluyo Bız SANA Ole Bıse Demedık KI Dıyemeyızde Bızene Allah Sahıbıne Bagıslasın Guselsın
A.s.b. Nazlı Dogru Soluyo Bız SANA Ole Bıse Demedık KI Dıyemeyızde Bızene Allah Sahıbıne Bagıslasın Guselsın
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 27 Ara 2008 #8 2. reSim Korku fiLmi gibi Herneyse güzeLsin a.s.b
- BuŞRa - Bayan Üye 27 Ara 2008 #18 KendiniBu kadar Beğenmenin sebebi ne anlayamadım doğrusu ...! seni sen değil bırak biz öwelim.. Allh sewdiğine bağışlasın...!
KendiniBu kadar Beğenmenin sebebi ne anlayamadım doğrusu ...! seni sen değil bırak biz öwelim.. Allh sewdiğine bağışlasın...!
sEmih Kayıtlı Üye 28 Ara 2008 #19 Ortamı Germeyin. Kırıcı Sözlerde Kullanmayalim Lütfen .. allah sevdikLerine bagi$Lasın .