Bu söze ne kadar katılıyoruz ?

leylmira

Bayan Üye

Bilimin çare bulamadığı günümüz hastalığı...
Hastalığın adı ''insan''...

Bu söze ne kadar katılıyoruz ?

---> Bu söze ne kadar katılıyoruz ?

% 100 katılıyorum... İnsanların hayatını yine insanlar kötüleştirir. Böyle geldi böyle gidecek, pembe dünya hiç bir zaman olmayacak. Naçar bir durum.

Katılıyorum.İnsan güzellik üretebildiği gibi bütün çirkinlikleride üretebiliyor.Keşke hepimiz güzelliklere gönül verebilsek.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız.İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.

Son düzenleme:

Bilim buna da çare bulmuş durumda. Fakat inançlar, bilimin bulduğu çareleri hiçe saymaktadır.

Bilimin geliştirdiği onca yönteme karşın, "3 de yetmez 5 çocuk yapın" derse birileri, ne dünyanın kaynakları yetecektir ne de insan bir sorun olmaktan çıkacaktır.

Bilim buna da çare bulmuş durumda. Fakat inançlar, bilimin bulduğu çareleri hiçe saymaktadır.

Bilimin geliştirdiği onca yönteme karşın, "3 de yetmez 5 çocuk yapın" derse birileri, ne dünyanın kaynakları yetecektir ne de insan bir sorun olmaktan çıkacaktır.

Haklısınız

Fotoğraftan anladığım kadarıyla hastalığın tam kendisi bilim zaten. Uçaklar, arabalar, gemiler, nükleer santraller bunların inançla ne alakası var :)

Bilim ilerlemeyi sağlar. Gelişmelerin, araçların nasıl kullanacağı ise insan tasarrufunda olan bir durum. Yaşayan insanların yüzde kaçının inançlı olduğuna baktığımızda ise, hatanın araçlardan çok kullananlarda olduğu görülecektir. Savaşlara bir göz atalım. Tarih boyunca...

Din ve kültür farklılıklarından kaynaklanır. Türkiye ile Azerbaycan neden savaşmıyor?

Benim dünya üzerinde yaşayan hiçbir kesim ile kavgam yok.Yahudilerle de yok. Türkiye'yi çıkmaza sürükleyen, onca kanın dökülmesine sebep olan nedir?

İşin temeline inmek gerekirse, eğitim sistemi gibi konuları ayrıntılı incelemek gerekir. Ülkelerin nasıl bir eğitim politikası var? Bu eğitim politikalarının mahsulü olan insanlar nasıldır?

Sanki bana her yer bilim insanı dolu. Üniversite mezunu sayısından çok imam var.

Greenpeace örgütlenmesinin mensuplarının dini var mı sanıyorsunuz? Bilim adamlarının çoğunun var mı sanıyorsunuz?

Hitler dönemini biraz araştırın. Mein Kampf kitabını okuyun. EricHoffer'dan Kesin İnançlılar kitabını da üzerine okuyun. Bu konuları sizinle tartışırım.

Yakında baş gösterecek kıtlığa karşı bilim, nüfus kontrolünden bahsederken din çok çocuk yapılmasını öğütler. İnsanları çıkmaza sürükler.

Her iyinin kötüsü de var. Bilimin yararlı olduğu tarafları kadar, yıkıcı tarafıda var. Eğer bir bilim adamı bir aletin insanlar tarafından nasıl kullanılacağını bildiği halde bomba yapıyorsa, bunun inançla değil insan doğasıyla alakası vardır.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri