Bu Son Artık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALavignE

Kayıtlı Üye
Siz değerli yöneticilerimzden ve siz değerli üyelerimizden çok özür diliyorum, bu içerik hakkında konum sondur..Özellikle senden özür diliyorum DieseL..

Şimdi ben forum kurmak istiyordum ve vbulletin açmayı planlıyordum fakat bu işlerde yeni olduğumdan profesyonel olarak değil de bir amatör olarak forum sitemi açmaya karar verdim.

Forumu SMF olarak açacağım, bu işi iyice öğrenir ve profesyonel olursam mybb veya vbulletin sürümüne geçebilirim.

Şimdi ilk olarak ben free host+ free domain almak istiyorum hiçbir ücret ödemeden..Bazı siteler veriyormuş böyle ama ben amatör olduğumdan bilmiyorum ve sizlerden yardım istiyorum, hangi sitelerden ne şekilde free host ve domain alabilirim ve nasıl alacağım ?

Bir de forumun kurulması var, ben daha önce hayatımda forum kurmadım ve artık buna bir son vererek forumumu kurmak istiyorum.FTP ile ilgili hiçbir bilgim yok ve şu şekilde düşündüm bana yardımcı olacak arkadaş teamwiever isimli bir program indirirse sevinirim, ona bir şifre vereceğim ve benim bilgisayarıma bağlanarak forum kurulumunu beraber halledelim, eğer isterse açtığım sitede ona adminlik verebilirim, çünkü kimse bedava yardım yapmaz, karşısında birşey isteyecektir ama bu işi yardımcı olmak için, sevap kazanmak için yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Not: Öğle arasına geldiğim için bu konuyu açtım, okuldan sonra 1 saatliğine bilgisayara girerim ve yardımcı olmak isteyenler yardımcı olurlarsa sevinirim, forum içerisinde bulunan SMF kurulumundan hiçbir şey anlamıyorum, nasıl host ve domain alacağımı da bilmiyorum, bana yardımcı olursanız çoookkkkkk sevinirim..

İyi Forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri