Bu sefer eminim (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calla

Bayan Üye
Bu bölümün iyice bağımlısı oldum ama başarılı sonuçlar elde edemedim bu seferki önermde sorun çıkmayacak inşallah :)

Bana açmak düşmez ama yarışmalar bölümünde Yılın Prens ve Prensesi tarzında üyelerimiz arasında güzel bir yarışma düzenleyebiliriz tabi katılım sayısınada bağlı bu ama yetkililere bildirilir :)

---> Bu sefer eminim :)

365 günlük bir seçim çok uzun olur sanki xD
Forumda genelde haftalık ve aylık adı altında oluyor bu tür etkinlikler

Bu konu her ay çok uğraştırır katılım sorunu olur yılda bir kere seçilsin işte : )

Buğranın' da dediği gibi yıllık bir seçim zor gibi gözüküyor sonuçta seçtiğimiz kişilerin 1 yıl o ünvanı koruyacağını yada forumda ki aktifliğinin devamlı olacağını bilemeyiz işte bu yüzden daha çok kısa süreli aktiviteler düzenliyoruz, Örnek; haftanın üyesi, haftanın konuğu, haftanın konusu ve ayın enleri gibi.
Yinede önerilerinizi her daim bekliyoruz. :)

Yani verilen ödülün yıllık kalması problem değil her yıl bir kere seçim yapılır ama ödüller rep yada 1 aylık vip üyelik olur hani bunlar çok önemli şeyler değil aslında yada ufacık hiç bir geçerliliği olmayan bir rank hazırlanır :)

Düşünsenize X kişisi yılın prensesi seçildi. Ve sizin dediğiniz gibi 1 aylık hediyesini verdik fakat X kişisi 2. aydan sonra forumda yok, verdiğimiz özel rütbe, ranklar vs. o an hakeden başka arkadaşlar olmasına rağmen öylece onda kalıcak.

Bence Aylık ve Haftalık seçimler her zaman için daha iyi hem bu açıdan hemde sürekli yeni kişileri görmemiz açısından.

Yani bence çok büyük bir yanlış anlama var ya da bilmiyorum ben anlatamadım herhalde kendimi yani zaten üyelerinize güvenininz tam olması lazım böyle bir yarışmayada belli bir mesaj altında vs kişiler katılamaz gibisinden kurallar oluşturulur. Bu özel rütbe meseleside hiç bir geçerliliği olmayan sadece bir görüntüden ibaret vasıfsız bir rütbe olacak ama tabi benim istediğim bi öneriydi oylamaya da sunabiliriz : )

Kaldıki 1 yıl süre zarfında insan evrim geçirebiliyor. Geçen sene Zac Efron a benzeyen insan bu sene Hakkı Bulut a benzeyebiliyo.

gerekli cevap verilmiş sanırım...eger uygun görülürse aylık olarak yapılabilir...öneriniz için teşekkürLer yeni önerilerinizi bekleriz...konuyu kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri