"Bu Sefer Başaracağız"

Buğra1

Kayıtlı Üye
Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde ``Dörtlü Final`` oynayacak Fenerbahçe mizin teknik direktörü Ze Roberto, takımımız için artık Avrupa şampiyonluğunun zamanının geldiğini ifade etti. Azerbaycan`ın başkenti Bakü`de 24-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek ``Dörtlü Final`` organizasyonu öncesi soruları yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, son 4 takım arasına kaldıkları günden bu yana iyi çalıştıklarını ve eksiklerini giderdiklerini belirtti.

Takımımız için, voleybolda Avrupa`nın kulüpler bazında bir numaralı kupasında bugüne dek aldığı ikincilik ve üçüncülüğün ardından artık şampiyonluğu vaktinin geldiğini düşünüp düşünmediği sorusuna Ze Roberto, ``Aynı fikirdeyim, şu anda şampiyonluğun zamanı olduğunu düşünüyorum`` cevabını verdi.

``BÜTÜN KOŞULLAR HAZIR, BU SEFER BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM``
Geçen sezon İstanbul`da ev sahipliği yaptığımız ``Dörtlü Final`` organizasyonunda, gruptaki mücadelelerin ardından maç yapmadıklarını hatırlatan Brezilyalı teknik adam, bu sezon çok önemli rakipleri geçerek bu etaba kadar geldiklerini, bunun da kendileri için bir avantaj olduğunu ifade etti.

Brezilyalı çalıştırıcımız, ``Şu anda şampiyonluğun zamanı olduğunu düşünüyorum. Geçen sene gruplardan sonra maç oynamamıştık. Bu sene özellikle de çok önemli takımları mağlup ederek, Modranska Prostejov ve Rabita Bakü gibi çok önemli takımları mağlup ederek Dörtlü Final`e geldik. Bizim için her şey hazır, bütün koşullar hazır. Ben de aynı fikirdeyim, bu sefer başaracağımıza inanıyorum`` ifadelerini kullandı.

``BLOK VE SERVİSTE ÇOK İLERLEDİK``
Brezilyalı teknik adam, ``Dörtlü Final`` için yaptıkları hazırlıklar kapsamında eksiklerini gidermek anlamında önemli aşamalar kaydettiklerini belirtti. Son 4 takım arasına kaldıklarından itibaren 3 haftalık süreçte iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini anlatan Ze Roberto, özellikle blok ve serviste çok ilerlediklerini belirterek, ``İlerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Özellikle blok ve serviste çok ilerledik. Şimdi önümüzde Dinamo Kazan maçı var. Her gün farklı bir gün oluyor. İlerlediğimizi hissediyorum ama bunu sahada görmek gerekiyor. Benim hislerim son derece olumlu`` şeklinde konuştu.

``DÖRTLÜ FİNAL``E GİDEN YOL
Bu sezon Şampiyonlar Ligi mücadelesine ilk turda B Grubu`nda yer alan, Alman ekip Dresdner`i İstanbul`da 3-0 yenerek grup maçlarına başlayan Sarı Meleklerimiz, ikinci maçında deplasmanda Fransız temsilci ASPTT Mulhouse`u aynı skorla geçmesini bildi.

Lige iyi bir başlangıç yaparak ilk iki maçından galibiyetle ayrılan takımımız, gruptaki 3. maçında da Rabita Bakü`yü set vermeden (3-0) geçerken, Azeri rakibine karşı 4. maçında deplasmandaki mücadelede 3-1 yenildi.

Gruptaki 5. maçında ASPTT Mulhouse`yi iç sahadaki rövanş maçında 3-0 mağlup eden Fenerbahçemiz, Dresdner`i deplasmanda 3-1 yenerek, 6 maçta 5 galibiyet, 1 yenilgiyle bir üst tura yükseldi.

Sarı Meleklerimiz, bu yıl 53.`sü düzenlenen organizasyonda 16`lı play-off etabında Çek Cumhuriyeti`nin Modranska Prostejov takımıyla eşleşirken, deplasmandaki ilk maçı 3-1, İstanbul`daki rövanşı da 3-0 kazanarak çeyrek finale çıktı.

Çeyrek finalde ise Azerbaycan ekibi Rabita Bakü ile eşleşen Fenerbahçemiz, deplasmandaki ilk maçı ve iç sahadaki rövanş mücadelesini set vermeden (3-0) kananarak, adını ``Dörtlü Final``e yazdırdı.

Takımımız, son 4 takım arasına gelirken, yaptığı 10 maçın 9`unu kazanıp 1`ini yitirdi.

``Dörtlü Final``de ilk maçını (Yarı final) Rusya`nın Dinamo Kazan takımıyla yapacak Fenerbahçemiz, rakibini geçerse, Cannes-Villa Cortese eşleşmesinin galibiyle final mücadelesi verecek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri