Swéét S!xtééN
Kayıtlı Üye
Bu Sana Yazdım Son…
Bu…… bu sana gönderdiğim son çiçekler
Gönül bahçemdeki tüm çiçeklerin hasatını yaptım.
Papatya, menekşe, sardunya, nilüfer, gelincik…
Sevdiğin tüm dikensiz çiçeklerden bir demet yaptım
İster…… ister göz yaşlarınla kurt çiçeklerimi, hatıralarının arasında sakla
İstersen yeşer yüreğinin henüz taş bağlamamış bi köşesinde.
Yada……yada koklamadan at gitsin…
Bu…… bu sana yazdığım son mektup…
Kelimeler tükendi mürekkebim bitmek üzere…ister oku satır satır ve har satırda kendini bul
İsterhiç açmadan zarfı yırtıp at çöpe
Sen mahsumiyeti yakmayı seversin…Mektubumuda yakabilirsin.
Haa korkama ateş bulmakta zorlanmazsın…her harf bir kibrit çöpüdür…kağıdım benzin kokar. Nasırlaşmış sevgilerin küle dönmesi sadece bir elvedaya bakar. Yak gitsin…
Bu…. bu sana yazdığım son şiir
Ortadan kırdım attım yazdığım kalemi,
Adı yok şiirin,
Kafiyesi yok,
Çünkü sen yoksun bu şiirde,
Sensizlik var.
Her mısranın sonu soru işareti ile bitiyor….ve her soru seni bitiyor…..sende bitiyorsun….bulamadığım cevaplar arsında….çöl ortasında avuçlarıma yağan kar tanesi gibisin ….eriyip gidiyorsun….serinliğini bırakarak bulutlarıma.
İster oku şiirimi mani tadında, istersen ben okuyayım sana. Ama önce sustur n’olur şu içindeki sürekli gürültü yapan yaramaz çocuğu. Firarmı edecek ? bırak gitsin.
Bu seni telefonda son arayışım. Bilirsin aklımda tutabildiğim tek telefon numarası seninkisi, bide 118 unutmam. Sesim kısık çıkarsa…….. sana duyduğum heyecanımdandır. İstersen açma! çalar… çalar susarım. Belki…. belki meraklanırda kısa bi mesaj çekerim gecenin bi vaktinde…. cep telefonumdan;
-mrb
-nbr ?
-cvp göndermesen de olur.
Ay’a en yakın yıldıza el salla pencerenden yeter. Mesajın telefondan önce ulaşır bana. Önce telefon numarandan başlıyacağım seni unutmaya. Kararlıyım…. Unutsam da 118’e sormayacağım numaranı. Sende benimkini unut gitsin.
Bu sana son doğum günü hediyesi. Aceleye geldi paket yaptıramadım kusura bakma… çam sakızı çoban armağanı işte… n’olur hediyemi kabul et. Çok seveceğin … elinden hiç düşürmeyeceğin bişey aldım. Ne mi?
Sapı sedef kakmalı, ağaçtan yapılma eski bi el aynası. Baktıkça beni sana hatırlatır. Üstelik yalnızlığını da paylaşırsın. Kıskanç olur aynalar… yıllar sonra güzelliğini yansıtamadığını görürsen, hatırasını hiç düşünmeden kır gitsin !
BU SANA ŞARKILARSAN SON FAL TUTUŞUM,
Birlikte yaşanan yılların şerefine kaldırdığım son kadeh,
Bu seni son arzulayışım,
son gelişim
Zilinde ayrılık melodisi çalan kapını ilk ve son kez çalışım,
Bu hüzün kadrajlı fotoğrafına son bakışım,
Son gülüşüm gözlerine
Ve bu senin için aldığım son nefesim…
İster tut
İster bırak.
Bu…… bu sana gönderdiğim son çiçekler
Gönül bahçemdeki tüm çiçeklerin hasatını yaptım.
Papatya, menekşe, sardunya, nilüfer, gelincik…
Sevdiğin tüm dikensiz çiçeklerden bir demet yaptım
İster…… ister göz yaşlarınla kurt çiçeklerimi, hatıralarının arasında sakla
İstersen yeşer yüreğinin henüz taş bağlamamış bi köşesinde.
Yada……yada koklamadan at gitsin…
Bu…… bu sana yazdığım son mektup…
Kelimeler tükendi mürekkebim bitmek üzere…ister oku satır satır ve har satırda kendini bul
İsterhiç açmadan zarfı yırtıp at çöpe
Sen mahsumiyeti yakmayı seversin…Mektubumuda yakabilirsin.
Haa korkama ateş bulmakta zorlanmazsın…her harf bir kibrit çöpüdür…kağıdım benzin kokar. Nasırlaşmış sevgilerin küle dönmesi sadece bir elvedaya bakar. Yak gitsin…
Bu…. bu sana yazdığım son şiir
Ortadan kırdım attım yazdığım kalemi,
Adı yok şiirin,
Kafiyesi yok,
Çünkü sen yoksun bu şiirde,
Sensizlik var.
Her mısranın sonu soru işareti ile bitiyor….ve her soru seni bitiyor…..sende bitiyorsun….bulamadığım cevaplar arsında….çöl ortasında avuçlarıma yağan kar tanesi gibisin ….eriyip gidiyorsun….serinliğini bırakarak bulutlarıma.
İster oku şiirimi mani tadında, istersen ben okuyayım sana. Ama önce sustur n’olur şu içindeki sürekli gürültü yapan yaramaz çocuğu. Firarmı edecek ? bırak gitsin.
Bu seni telefonda son arayışım. Bilirsin aklımda tutabildiğim tek telefon numarası seninkisi, bide 118 unutmam. Sesim kısık çıkarsa…….. sana duyduğum heyecanımdandır. İstersen açma! çalar… çalar susarım. Belki…. belki meraklanırda kısa bi mesaj çekerim gecenin bi vaktinde…. cep telefonumdan;
-mrb
-nbr ?
-cvp göndermesen de olur.
Ay’a en yakın yıldıza el salla pencerenden yeter. Mesajın telefondan önce ulaşır bana. Önce telefon numarandan başlıyacağım seni unutmaya. Kararlıyım…. Unutsam da 118’e sormayacağım numaranı. Sende benimkini unut gitsin.
Bu sana son doğum günü hediyesi. Aceleye geldi paket yaptıramadım kusura bakma… çam sakızı çoban armağanı işte… n’olur hediyemi kabul et. Çok seveceğin … elinden hiç düşürmeyeceğin bişey aldım. Ne mi?
Sapı sedef kakmalı, ağaçtan yapılma eski bi el aynası. Baktıkça beni sana hatırlatır. Üstelik yalnızlığını da paylaşırsın. Kıskanç olur aynalar… yıllar sonra güzelliğini yansıtamadığını görürsen, hatırasını hiç düşünmeden kır gitsin !
BU SANA ŞARKILARSAN SON FAL TUTUŞUM,
Birlikte yaşanan yılların şerefine kaldırdığım son kadeh,
Bu seni son arzulayışım,
son gelişim
Zilinde ayrılık melodisi çalan kapını ilk ve son kez çalışım,
Bu hüzün kadrajlı fotoğrafına son bakışım,
Son gülüşüm gözlerine
Ve bu senin için aldığım son nefesim…
İster tut
İster bırak.