AySe^^
Bayan Üye
Bu Sahneyi Boş Bırakamadım....
Yemin olsun! Yıllar sonra da gözlerinin rengini unutmamış olacağım ..
Ayrılığımızın tüm zamanlarını biriktirdiğim bu gecenin
son kahvesini içiyorum sevgilim. Düşündüm... Neleri seçip
nelerden vazgeçtiğimi! Seni seçip
senden vazgeçmelerimle geçmiş dolduramadığım gündüzlerim
gecelerim
kışım
baharım....
Hafızamın bizimle ilgili kayıtları sağanak halinde bu gece..Elimi sıkıca tutan elin
beraber söylediğimiz ama senin makâmını bir türlü tutturamadığın Sezen şarkı sözlerilerı
dolu dolu kahkahaların
çocuk gibi göz kırpışların
güz renkleri
kar manzaraları
veda buseleri
dalga sesleri
ışıl ışıl akşamlar..Dedim ya
bugün tüm kayıtlar yağıyor göz yaşlarıma..Hiçbir çağrışımınla ödeşemedim ki yokluğunda
bugün ödeşeyim..Sensizlik zor!
Sevdim seni deli adam!
Kahvaltı yapmadan içmeme izin vermediğin ve beni krize sokan sigarasızlıklarımı bile özledim.
Hayatımın
seninle geçen deli mi deli ama en hesapsız günlerini özledim.
Sevdim seni..
Sevda iştahı kaçmış aşıklar için
iştahsız yıkıntılar içinde
sözde sevda denilen
saçmalıklara tercih etmedim içimdeki yangını. Sensizken de seninleydim bir başıma.Yalnızlıktan bıkıp yelken açamadım olmayacak olan ve kaderimde yazmayan denizlere..Bütün bunların hayal gücünü aşacağını biliyorum oysa.Kendinle konuşurken bile
dudak payın var artık tüm kelimelerinde değil mi?.Olsun yine de seviyorum seni..
Bana gel dediğin an mesafeler anlamını hiç yitirmeyecek bilesin..Yol sevdadır..Böyle ihtişamlı bir aşk karşısında ne yapılabilir ki
seni ölesiye sevmekten başka? Bu sahne eşsiz bir an; geçerken onu selamlamak gerek ve ben sessizce selamlıyorum
bir kahve daha içmeliyim..Heyhat! Zamanı yine savuramadım.
Seni seviyorum..
Binnur Edisan
Yemin olsun! Yıllar sonra da gözlerinin rengini unutmamış olacağım ..
Ayrılığımızın tüm zamanlarını biriktirdiğim bu gecenin

Hafızamın bizimle ilgili kayıtları sağanak halinde bu gece..Elimi sıkıca tutan elin

Sevdim seni deli adam!
Kahvaltı yapmadan içmeme izin vermediğin ve beni krize sokan sigarasızlıklarımı bile özledim.
Hayatımın

Sevdim seni..
Sevda iştahı kaçmış aşıklar için

Bana gel dediğin an mesafeler anlamını hiç yitirmeyecek bilesin..Yol sevdadır..Böyle ihtişamlı bir aşk karşısında ne yapılabilir ki

Seni seviyorum..
Binnur Edisan