Bu nasıl Olur? hoca sordu bulamadım cevabı

RafueL16

Kayıtlı Üye
Selâmün aleyküm Arkadaşlar 1 hafta önce üniversite hocam bir soru sordu ve 2 hafta süre verdi not vericekmiş ama bulamadım daha soru şu

4 tarafı açık bir sahnenin ortasında bir adam ölür bu adam öldükten sonra 10 metre havaya yükselir ve aniden kaybolur bu nasıl olur?

1 haftadır bulamadım yardımcı olursanız sevinirim (mantıklı cevaplar lazım)

---> Bu nasıl Olur? hoca sordu bulamadım cevabı

Selâmün aleyküm Arkadaşlar 1 hafta önce üniversite hocam bir soru sordu ve 2 hafta süre verdi not vericekmiş ama bulamadım daha soru şu

4 tarafı açık bir sahnenin ortasında bir adam ölür bu adam öldükten sonra 10 metre havaya yükselir ve aniden kaybolur bu nasıl olur?

1 haftadır bulamadım yardımcı olursanız sevinirim (mantıklı cevaplar lazım)

bu soruyu soran hocan branşı nedir

bilişim hocası belli fondlar falan verdi word ü kullanmak için alttan üstten yanlardan boşluklar bırakıcan o ögrettıklerını uyguliycam ama bunu sordu dusunun buna göre 2 sayfalık yazı yazın dedi söylediklerimide uygulamanız sartıyla gercı bu konuyu bulan beynine tövbe tövbe uzun lafın kısası bi acıklama senaryo olusturucam bulamadım pek bişey bildiginiz filmler falanda varsa bununla ilgili söylerseniz belki bi fikir verebilir bana

günümüzde ışıkla bir çok Gösteri yapiliyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri