Bu köyde hiç sokak yok

Bu köyde hiç sokak yok
Hollanda'nın Venedik'i olarak akıllarda yer eden bu muhteşem köyde sokak ve caddeler yok... Çünkü bu köyde her ev su kanallarıyla çevrili...Giethoorn isimli bu köy, özellikle 1958'de Hollandalı yönetmen Bert Haanstra'nın ünlü komedi filmi "Fanfare"i burda çekmesiyle ünlü oldu.Şimdi ise, bütün dünyada en fazla turist akınına uğrayan yerlerden biri.
42899637.jpg
28784578.jpg
29132327.jpg
42769606.jpg

91429479.jpg
78229752.jpg
93334042.jpg
15371677.jpg
90060966.jpg
11778024.jpg
91891775.jpg

---> Bu köyde hiç sokak yok

cok guzel gorunuyor, ben gormedim bu yeri hic ama nekadar guzel olursa olsun, bir muddet sonra hic bir zevk vermiyor yada goz zevki vermiyor artik.

değişir insanların Zihnindeki aradığı mutluluk gibi. Ben ömür boyu burada kalsam bıkmaz sıkılmazdım.

huzur olmazsa, mutluluk olmazsa kaldigin bir yerin onemi yok, istersen cennet gibi cok guzel olsun. gozun gormuyor.

Italya dada bi şehir böyleydi de oranın adını unuttum

Yeşill huzur avuçlarındaki umuttur,huzur yüreğine dağların kamburundan doğan güneştir. sölenenlere aldırmadan yalnızlıgını yaşamalıdır insan.

Off Ne Güzelll Görünüor

Zenginler Yasiodur Burda xD

Tesekkürle
r

Yeşill huzur avuçlarındaki umuttur,huzur yüreğine dağların kamburundan doğan güneştir. sölenenlere aldırmadan yalnızlıgını yaşamalıdır insan.

huzur artik nerde bende bilmiyorum.
suan icin tek huzur buldugum yer annemin ve babamin yani...
anneme yada babama birsey olursa ozaman ben ben olmaktan cikarim.
annemin gogusune koydummu basimi herseyi unutuyorum. yeteri annem olsun yanimda hicbirsey istemiyorum.
huzurum, basimi annemi gogusune koydugum an...

huzur artik nerde bende bilmiyorum.
suan icin tek huzur buldugum yer annemin ve babamin yani...
anneme yada babama birsey olursa ozaman ben ben olmaktan cikarim.
annemin gogusune koydummu basimi herseyi unutuyorum. yeteri annem olsun yanimda hicbirsey istemiyorum.
huzurum, basimi annemi gogusune koydugum an...

Tabiki aile çok önemli bir değerdir bizler için, Lakin büyük konuşmamakta fayda var, şöleki Allah kulunu sınarmış unutma sakın. Ben ben olmaktan çıkarım demen doğru değil anlıyorum seni ama kötüyü değil yaşanılası duygularını düşün ölüm bizler için vardır zaten anlaştık mı kardeşim :)

Annelerimiz yüreğimizi saran buluttur asla dağılmaz. Babalarımız ise bir dağ gibidir o dağın gölgesinde yaşar nefes alırız.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri