Bu kez fena çuvalladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By SerhaT

Kayıtlı Üye
Avcılar'da "Ekmeleddin İhsanoğlu'na verilen oyların kaçırıldığı" propagandası için kurnazca bir oynandı..

Hemen her seçimde özellikle CHP milletvekillerinin yaptığı "oylarımız çalındı" numarasına seçim sonuçları açıklanmadan bir yenisi daha eklendi. "İHSANOĞLU'NUN OYU ÇALINDI" ALGISI İÇİN KURNAZ OYUN
İstanbul Avcılar'da, "Ekmeleddin İhsanoğlu'na verilmiş oylar AK Partili görevliler tarafından kaçırılarak yerlere saçıldı" propagandası için oy pusulaları yerlere saçıldı.
FENA ÇUVALLADILAR
Pusulaların üzerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy verildiği ve bu yüzden pusulaların sokağa atıldığı bu şekilde de İhsanoğlu'nan oylarının çalındığı algısı yaratılmak istendi ancak fena çuvalladılar.
MÜHÜRDE "EVET" DEĞİL "TERCİH" YAZIYOR
Yere atılan pusulalardaki ayrıntı Ekmeleddincilerin oyununu ortaya çıkardı. Pusulada İhsanoğlu'nun adının altında "Evet" mührü basılı ancak gerçek mühür öyle değil. Sandık başında kullanılan mühürde "EVET" değil "TERCİH" yazması gerekiyor.
5334611.jpg

6851455.jpg

3792251.jpg

0408024.jpg

---> Bu kez fena çuvalladılar

Merhaba.

Ben olsam bu gün,
Bu konuyu ,
Nezaketen açmamayı tercih ederdim.( fikrimizle alakası yok)

Biraz daha objektif düşünebilmek için,
Çaba sarfetmelisiniz.

İnanın bana Objektif olduğunuzda,
Çok daha rahat olacaksınız.

saygılar.:hi:

Hemen hemen her seçim nasıl bir yaklaşımdır. Bu haber tamamiyle yanlıdır. Üstelik kaynak belirtilmemiş büyük ihtimalle yandaş medyadır. Artı biz EVET mührü bastık. Tercih diye bir mühür vermediler bize. Yanlı haber forumun tarafsızlığına uygun bir tavır değil keza bu tür forumlarda siyasi haberler yasak !

Merhaba.

Ben olsam bu gün,
Bu konuyu ,
Nezaketen açmamayı tercih ederdim.( fikrimizle alakası yok)

Biraz daha objektif düşünebilmek için,
Çaba sarfetmelisiniz.

İnanın bana Objektif olduğunuzda,
Çok daha rahat olacaksınız.

saygılar.:hi:

Halkın gerçekleri görmesi taraftarıyım. Bu haber Eklemeddin İhsanoğlu'ndan yana olsa yine açıklardım. Zira haberi yanlı olmak amacıyla değil demokratik bir ortamda seçimlere karıştırılan hileleri göstermek amacıyla paylaştım.

Saygılarımla..

Hemen hemen her seçim nasıl bir yaklaşımdır. Bu haber tamamiyle yanlıdır. Üstelik kaynak belirtilmemiş büyük ihtimalle yandaş medyadır. Artı biz EVET mührü bastık. Tercih diye bir mühür vermediler bize. Yanlı haber forumun tarafsızlığına uygun bir tavır değil keza bu tür forumlarda siyasi haberler yasak !

Screen_Hunter_2.png

Kategorilerde siyasi haberler bölümünü görünce paylaşmanıın yasak olmayacağını düşündüm.

Haberin yanlı olduğunu düşünmeniz normal zira yansız haber aramak samanlıkta iğne aramak kadar zordur. Örnek olarak Halk TV'de yapılan bir yayın nasıl hükümet düşmanlığını içeriyorsa Ülke TV'de yapılan bir yayın da hükümet sevgisini içerir ve haberler bu doğrultuda olur. Bu doğanın kanunu haline gelmiş durumda.

Bu konular nen yazık ki yasak böyle konular lütfen açmayın
Arkadaşlar.çünkü sıkıntı çıkıyor tartışma ta neden oluyor ve çoğu tartışma tatsız oluyor

s
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

Tartışma çıkaracak konu çünkü artı kanıt yok belge yok keza olsa bile burda yoruma açık bir cümle var "Hemen her seçimde özellikle CHP milletvekillerinin yaptığı "oylarımız çalındı" numarasına seçim sonuçları açıklanmadan bir yenisi daha eklendi." bu söz kanıt gerektirir ki ispatı olmaması halinde hukuki yaptırımı mevcut. Herkes istediği partiyi veya görüşü savunabilir ama bu şekilde olması yanlış. Burda düpedüz "ispat yükümlülüğü" mevcut. Geriye dönük her seçim için Chp milletvekillerinin belirtilen suçlamayı yaptıklarının kanıtı gerekli, eğer yoksa kanun önünde bu "iftira" olarak değerlendirilir. Haber kaynağı belirtilmeli "rica ediyorum." En azından forum bu mevcut konu üzerinden mağdur olmasın. Bu haberi yayınlayan hangi kaynak ise o kaynak hakkında girişimlerimizi başlatırız.

Halkın gerçekleri görmesi taraftarıyım. Bu haber Eklemeddin İhsanoğlu'ndan yana olsa yine açıklardım. Zira haberi yanlı olmak amacıyla değil demokratik bir ortamda seçimlere karıştırılan hileleri göstermek amacıyla paylaştım.

Saygılarımla..

merhaba.

İnsan demek karşısındakine saygı gösteren demektir.

Kazananı belli bir seçime girildi.
Ve netice hasıl oldu.

Ama siz rahat durmuyorsunuz.
İnsanları zorla kışkırtmak için,
Özel bir gayret gösteriyorsunuz.

Neden?.

Kazanmak sizi tatmin etmiyor mu?,
Daha ne istiyorsunuz?.
Toplum olarak sizin için ne yapabiliriz?.

Siz bir tane koyarsınız,
Bir başkası da,
Yüz tane karşıt belge koyar.

Bunu mu istiyorsunuz?.
İlla kafa göz mü kırılmalı?.

Efendi - efendi galibiyetin tadını çıkarabilmek çok mu zor?,
Sizin için?.
( sizi kastediyorum sadece)

Recep bey bile ,
Ne kadar yumuşak uslup kullandı,
Farketmedin mi?.

En azından bir müddet beyefendi ol yahu?.
Ayıp denen,
Günah denen,
Bir şeyin varlığını biliyorsan.

İnsanları kışkırtma!.
Ateşe ,
Benzin döken olma!!.

Bilakis,
Beyefendilikten,
Zerafetten,
İnsanlıktan ,
Örnek tavırlar sergile de,
Seni olgunluğundan dolayı alkışlıyalım.

Ama elbette bunlar kısmetle olacak şeyler.

Kısmetinde varsa ,
İşte sana meydan yaparsın.

Kısmetinde yoksa da,
Allah yardımcın olsun.

saygılar.

Tartışma çıkaracak konu çünkü artı kanıt yok belge yok keza olsa bile burda yoruma açık bir cümle var "Hemen her seçimde özellikle CHP milletvekillerinin yaptığı "oylarımız çalındı" numarasına seçim sonuçları açıklanmadan bir yenisi daha eklendi." bu söz kanıt gerektirir ki ispatı olmaması halinde hukuki yaptırımı mevcut. Herkes istediği partiyi veya görüşü savunabilir ama bu şekilde olması yanlış. Burda düpedüz "ispat yükümlülüğü" mevcut. Geriye dönük her seçim için Chp milletvekillerinin belirtilen suçlamayı yaptıklarının kanıtı gerekli, eğer yoksa kanun önünde bu "iftira" olarak değerlendirilir. Haber kaynağı belirtilmeli "rica ediyorum." En azından forum bu mevcut konu üzerinden mağdur olmasın. Bu haberi yayınlayan hangi kaynak ise o kaynak hakkında girişimlerimizi başlatırız.

Konu tartışma haline gelmesin ve forumun düzeni bozulmasın diye uzatmayacağım lakin birkaç şey eklemem gerektiğini düşünüyorum sonrasında susacağım..

Öncelikle sanal ortamda yayımlanan ve doğruluğuna inanmadığınız haberleri yansız bir tutum içinde takip ediyor ve hukuki işlemlere başvuruyorsanız bu güzel bir durum. Lakin sadece sizin düşüncenizde olan kesimi yalanlayan veya kötüleyen haber ve yorumların peşine düşmüş diğer düşüncedeki kesmi karalayan ve aşağılayan haber ve yorumları önemsemiyor ve hatta daha ileri gidip destekliyorsanız(bunlar birer varsayımdır) tıpkı ''yanlı haber'' dediğiniz gibi sizde o yandaş denilen çemberin içerisine girer ve yandaş olmaktan kurtulamazsınız.

Asıl meseleye gelmek istiyorum. Bu haberin kaynağı genelgundem.com'dur.(İlla hukuki işleme başvuracağım diyorsanız elbette Hukuk Devleti'nde yaşıyoruz. Saygı duyuyorum, [sizi rahatsız eden kısım CHP milletvekilleri ile ilgili kısım olsa gerek] lakin böyle bir haberi paylaşan kesim olarak Hukuk karşısında da kendimizi savunabileceğimizden emin olabilirsiniz. ) Sözcü , Türksolu gibi yandaş haber sitelerinden yapılan haberlerin tarafsızlığı ile ilgilenmiyorsa o haberi okuyan veya paylaşan kişiler,bende haberin tarafsızlığını değil gerçekliğini dikkate alarak paylaşmış bulunmaktayım. Kanıt diyorsunuz eğer haberin özünün verdiği mesaj için kanıt istiyorsanız konuda mevcut. Lakin CHP milletvekilleri hakkında ileri sürülen iddia hakkında kanıt istiyorsanız Google arama motorundan ulaşabilirsiniz.

Artık konu tartışma haline gelmesin diye yazmayacağım. Konuyu açma amacım tartışma yaratmak değildi sadece önemli bir ayrıntıyı paylaşmak istedim.

Saygılarımla..

Neyse ben de tartışmıyorum belirttiğiniz site hakkında gerekli incelemeleri başlatıcaz artı belge ve kanıt google arama motorlarından çıkan kanıtlardan ibaret değildir bunlar yasal merciler önünde kanıt sayılmıyor ben sizden kanıt istedim siz bana "google arama motorundaki milletvekilleri hakkında İDDİA kanıtları" dediniz. Lütfen gerçekliğinden emin olmadığınız bir haberi sırf hoşunuza gitti diye yayınlamayın siz de bu külfetin altına girersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri