"Bu kadar küfür hayatımda duymadım"

Stinko

Kayıtlı Üye
"Söyleyeceğim fazla bir şey yok" diyen Şota, "Biraz daha futbol oynanması gerekiyordu. İkinci yarıda hiç top tutmadık" dedi.

Maç sonrası kendine küfür edildiğini söyleyen genç teknik adam, "İlk defa Türkçe bilmeseydim dedim. Bu kadar küfür hiç duymamıştım. Bu kadar fazla küfür eden futbolcuları bir arada görmemiştim. Niye Türkçe biliyorum diye sordum kendi kendime. Futbolcular bize küfür ediyor. Helal olsun" diye konuştu

Kasımpaşa futbolcusu Adem Büyük: "Yaşını başını almış insanlar daha terbiyeli olmalı. Ukalaca davranıp küfür ediyorlar. Yakışmıyor hepimiz bu işten ekmek yiyoruz."

---> "Bu kadar küfür hayatımda duymadım"

şota fenerli futbolcular için küfür ettiler diyorda insan kendi futbolcusuna bakmaz mı arkadaş. Kasımpaşalı oyuncu yerde yatıyor adamlar topu içeri şişirip atağı devam ettiriyor fenerbahçeli oyuncular topu alıp atağa çıkınca hakem oyunu durduruyo olmaz böyle şey madem ekmek yiyorsunuz kendi adamınız yerde yatarken maça devam etmeyin kardeşim.

---> "Bu kadar küfür hayatımda duymadım"

türkiye de ırkçılık yok onun yerine bu var maalesef

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri