Bu kadar büyük haksızlık olurmuu???

only_you

Bayan Üye
Bursa'nın attığı 2. gol ofsayt olmasına rağmen gol sayıldı ve ap açık ortada ofsayt olduğu.....Trabzon'da 2. golünüde Umut Bulut atmıştı ama ofsayt olmammasına rağmen ofsayt sayıldı bukadar büyük haksızlık görmedim duymadım..hakemin bursayı tuttuğu ortada.....
ve bunlar yetmiyomuş gibi bursalı halkı kendine yakışacak en büyük hareketi yaptı ts arabalarını taşladılar..ama tek taraflı diil nasıl olsa Trabzon'da da yapılcak bu maç o zmn göstericez....:91::91:

bir maç için bu kadar tepki göstermeniz açıkçası beni şaşırttı beşiktaşa yapılan haksızları ortaya döksek siz bizim yerimizde olsanız ülkede kaos olurdu demekki :eek:

Taşla benı Büşra taşla benı :D:D

Şaka bir yana eskilere dönüp bakalım..Hami Mandıralı futbol yorumcularının bile kaç metre olduğunu sayamadığı bir ofsaytla bakıyoruz golünü atıyor ve Bursaspor 1-0 mağlup oluyor..Ayrıca geçen sene Bursaspor 1-0 önde dakıka 83 hatalı penaltı ve gol 1-1 Bursaspor mecburen 1 puanla yetindi.Ama seni de anlayışlı karşılamak gerek bu yaşta ve bir bayan olarak bazı şeyleri bilmiyor olabilirsin..Öç duygusuna gelince İnadına Ulan
Bekliyoruz

:D:Dönce bi bayanla ulan diye bi kelimeyle konuşulmayacağını öğren....beklemeye devam et Trabzonlular bunu sizin yanınıza bırakmaz bunuda bil BEKLEMEYE DEVAM....

Kusura bakma Bursaspor konusun da hiç kibar olmam..Forumda bazı şeyler yasak diye zaten kendimi zor tutuyorum ulan ile idare et..Bakalım bende gideyim de sizin memleket nasılmış bir görelim..:D

Hadi Durma Beni Taşlasana
Çılgın Trabzon Kızı Büşra
Haydi saldır Trabzon Aşkına
Büşra bana taş atsana

Son düzenleme:
koptum yorumlara ya...hahaha haksızlığa boyun eğemeyizz bazılarıı uyduruktan yenince havasını hemen atıyo ahh birde TS yenseydi ortalığa çıkamazdı:D:D:D

ay ay şiirde yazmış:D:D:D

o şiir değil canım :D

koptum yorumlara ya...hahaha haksızlığa boyun eğemeyizz bazılarıı uyduruktan yenince havasını hemen atıyo ahh birde TS yenseydi ortalığa çıkamazdı:D:D:D

tirabizon yenseydi görürdük seni..Sercan'ın golü sana gelsin canım..:)

Biz tribüncüyüz , neysek o :D:D

Karı kız farketmez beya alayına gider :D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri