Bu işi bırakırım

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam net konuştu: Eskişehirspor maçının hakemine kötü söz söylediğim ispatlansın antrenörlüğü bırakırım.

fft1mm1358683.jpg

Geçtiğimiz haftayı Eskişehir beraberliğiyle kapatan Bursaspor’da gündem Ertuğrul Sağlam... Bu maçta hakem tarafından sahadan uzaklaştırılan Sağlam, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Maçın hakemi Halis Özkahya’nın verdiği kararları eleştiren Sağlam, “Kendisine hakaret ettiğim ispatlanırsa antrenörlüğü bırakırım. Bugüne kadar herhangi bir karşılaşma öncesi ve sonrasında hakemlerin haysiyetini zedeleyici hiçbir kelime kullanmadım. Bunu söylediğimi ispat edecek varsa bir dakika durmam. Hakemlerimiz de onurlarına ve haysiyetlerine düşkün insanlardır. Böyle bir söylem karşısında gereğini yaparlar. Bursaspor’a geleli 2,5 sene oldu ilk kez böyle bir olay yaşadım. Hakeme ‘bravo’ dememle birlikte beni sahadan dışarı çıkardı. Bununla bile sahadan çıkaran hakemler o türlü davranış karşısında daha fazla tepkide bulunurlar” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri