Bu hayvandan dunyada 10 tane varmış

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
hayvan2xp1na5tu5.jpg

---> Bu hayvandan dunyada 10 tane varmış

bu-hayvandan-dunyada-on-tane-varmis.jpg

kedı kopek karısımı bıse ama tam bılmıyorum canım..

Heh bilgi buldum

Sfenks Kedisi'nin, 1966'da Kanada'da ortaya çıkarılan modern bir kedi türü olduğu öğrenildi. Kedinin 1971'de yarışmalara katılma hakkını kazanarak şampiyonluk statüsü elde ettiği ve kedi türünün devamının tehlikeye girdiği aktarıldı. Sfenks Kedisi'nin en enteresan özelliğinin tüysüzlük durumuna sebep olan dominant genin, aynı zamanda, hayvanın vücut yapısının da değişmesine yol açması olduğu ifade edilirken, ilk tüysüz kediyi doğuran ana kedinin ortalama büyüklükte ve tüm kedilerin yumuşak hatlarına sahip olmasına karşın, bugünkü Sfenks Kedisi'nin, istisnai uzunlukta ve gövde yapısının da sert köşeli hatlara sahip olduğu, bu açıdan, Sfenks Kedisi'nin Rex Kedi türlerini hatırlatmakta olduğu kaydedildi.

10 tane olmamasi lazim ya . tesekkur ederim bilgiler icin. insanlar genleriyle oynayarsk bu turu elde etmisler

Daha oncede bir cok kez gordum. Hatta canlisini bile gordum :)

Usumuyorlar mi ya?

o hayvancağız eminim ki eziyet çekiyordur. insanların yaptığı kötülüklerden olarak görüyorum...

10 tane olmasi imkansiz :)2 si hollandada biz mahalle yakinlarinda ozaman 8 zide nerde bilmem :)
1rini cektim bugun, digeride baska mahalledeydi :) assagidaki indirme oldumu bilmiyorum :)
Birde eklenti yapmayi deneyeyim. Hata veriyo. Neyse biara pc ye yukler sonra eklerim.

20130312_150931.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri