Bu hatayı almaktan bıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Néppox

Kayıtlı Üye
Gerçekten bu hatayı almaktan bıktım sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu yoksa diğer arkadaşlarımda da aynı hata mevcut mu ? Merak ettim sebebi nedir acaba ? Bir çok kez konu açarken bile açtığım konuya bakamıyorum bu hatayı alıyorum ama İnternet Explorer den açtığımda sorunsuz açılıyor. Normalde Yandex i kullanıyorum ama aşağılarda
Bu Site En İyi 1024*768 Çözünürlükte Görüntülenir. Forum'da Daha Rahat Gezebilmeniz İçin Google Chrome Öneriyoruz
yazısıyla karşılaştım bu hatanın sebebi Google Chrome kullanmadığım için midir ? Hata aşağıdaki resimde

jfhdr.jpg

---> Bu hatayı almaktan bıktım

Bu hatayı çoğu kişi alıyor (bende dahilim) , bu konu hakkında da daha önceden konu açılmıştı ,sıkılıyor insan tabi ama bizim yapabileceğimiz bişey yok malesef . :R

Google chrome kullanmayı dene onda daha az oluyor .

Son düzenleme:

Google Chrome yi sevmiyorum Yandex daha iyi bence başta bir sorun olmuyordu ama bu aralar çok olmaya başladı açtığım konuyu görememe konusu özellikle canımı sıktı :s

Firefox'ta bu hatayı hiç almadığımı söylemek isterim.

Google chrome Öneriyoruz Ama Aynı Sorunu Bizde Yaşıyoruz ..

Tarayıcıyı Değiştirin Bir Süre Yahut Çerezleri Temizleyin ..

Şu Sıra Çok Fazla Bu hatayı Alıyorum . Yetkililere Bildiririz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri