Deathalone
Banned
http://korku.izlesene.com/video/bu-goruntuler-dunyayi-ayaga-kaldirdi!/2617225
denecek bişey yok nasıl insan bunlar bide gülüyorlar:91:
denecek bişey yok nasıl insan bunlar bide gülüyorlar:91:
habanero
Kayıtlı Üye
---> bu görüntüler dünyayı ayaga kaldırdı..!
zehiri alinmisdir kesin yoksa coktan gittiydi bebek.
Yinede cok sinir edici bi olay :91:
********ler bide gülüyor, yilanin sakasi mi olur be heleki bide Kobraysa
bebeğe kaç kere ısırdı bebeğe bişi olmadı
zehiri alinmisdir kesin yoksa coktan gittiydi bebek.
Yinede cok sinir edici bi olay :91:
********ler bide gülüyor, yilanin sakasi mi olur be heleki bide Kobraysa
senanesrin
Bayan Üye
eski bir video...
çok kötü ama.....
eski bir video...
çok kötü ama.....
Sagittarius
Kayıtlı Üye
Dişleri alınmış bir yılanda olabilir.Çocukta zaten en ufak acı belirtisi yok.Bulunduğu yer Hindistan tarzı bir yere benziyor.Neticede hayatının çoğu yılanlarla geçeceğinden,alıştırılması adına çok yanlış bir uygulama değil bana kalırsa...
Dişleri alınmış bir yılanda olabilir.Çocukta zaten en ufak acı belirtisi yok.Bulunduğu yer Hindistan tarzı bir yere benziyor.Neticede hayatının çoğu yılanlarla geçeceğinden,alıştırılması adına çok yanlış bir uygulama değil bana kalırsa...
yesil83
Bayan Üye
o ulkede, milyonlarca kisi boyle gosteriler yapiyor. onlar icin gunluk alisildik olaylar. olay bile degil..
sinir bozucu ama orda birsuru insan var ve yilarinlarin zehirleri aliniyor (buyuk ihtimal) ve disleride sanirim.
yani artik ulkemizde kadina siddet nasil normal olduysa, ordada yilanlarla yasamak bir okadar normal
beni cok sinir etmedi... sasirtmadida...
o ulkede, milyonlarca kisi boyle gosteriler yapiyor. onlar icin gunluk alisildik olaylar. olay bile degil..
sinir bozucu ama orda birsuru insan var ve yilarinlarin zehirleri aliniyor (buyuk ihtimal) ve disleride sanirim.
yani artik ulkemizde kadina siddet nasil normal olduysa, ordada yilanlarla yasamak bir okadar normal
beni cok sinir etmedi... sasirtmadida...